0w20 motorolaj kedvezményesen beszerezhető online

Az évek során a legnépszerűbb és leggyakrabban használt motorolaj-minőségek megváltoztak, hogy lépést tartsanak az autógyártók motorváltásával. Az 1960-as években gyakori volt, hogy egy jármű egyfokozatú olajat igényelt, és a szükséges olaj viszkozitása vagy minősége az évszaktól függően változott. Ahogy a motorolaj-kémia fejlődött, a többfokozatú olajok váltották fel az évszakok vagy időjárás alapján történő minőségváltás szükségességét.

A legjobb minőségű 0w20 motorolaj az alkatreszek.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes motorolaj kínálatunkat hogy megtalálhassa a legjobb minőségű 0w20 olajokat olcsón. Ahogy a járműmotorok technológiája idővel javult, a motorok mérete és teljesítménye jelentősen megváltozott. Az 1970-es években általános volt egy nagyon nagy motor (a 6- és 8-hengeres motorok voltak a legelterjedtebbek), amelyen nagy utakat tett meg az olaj a motor védelme érdekében. Abban az időben a 20W-50 és a 10W-40 volt a legnépszerűbb minőség. Amikor az üzemanyag-takarékosság egyre fontosabbá vált, a motorméretek kisebbek lettek, és alacsonyabb viszkozitású motorolajokra volt szükség – ez a 10W-30, 5W-30 és 5W-20 típusok népszerűségének növekedéséhez vezetett az évek során. Ma a motorok gyorsabban fejlődnek, mint valaha.

Az autógyártók arra törekednek, hogy a motorokat kisebbre és könnyebbre váltsák, miközben minden eddiginél nagyobb teljesítményt nyújtanak. E kisebb teljesítményű motorok védelméhez vékonyabb olajokra van szükség, amelyek jobban védik és tisztítják a motorokat. Ez oda vezetett, hogy a 0W-20 a leggyorsabban növekvő minőség a motorolaj-piacon. A 0W-20 szám (és általában a motorolaj-minőségek) megtekintése zavaró lehet. Miért van nulla az osztályzatban? Ez azt jelenti, hogy kevesebb védelmem van? A motorolaj-minőségeket a SAE J300 néven ismert ipari specifikáció (SAE = Society of Automotive Engineers) határozza meg. Amennyiben 0w-20 motorolajat keres, nézzen be bátran az alkatreszek.hu-ra.