2mbeauty online beszerzése olcsón!

A 2mbeauty savmentes alapozó egy készítményfolyadék, amely zsírtalanító és tapadást elősegítő tulajdonságú. Nélkülözhetetlen a körömlemez előkészítésében mind a géllakk, mind a beépített köröm számára, legyen az gél vagy porcelán technikával készített köröm. Nem szárad teljesen, kissé ragacsos marad néha. A tökéletes tapadásért érdemes vékony réteget felvinni a természetes körmök felületére. Nem igényel semmilyen lámpázást.

2mbeauty online termékek várják a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a legszuperebb 2mbeauty termékeket méghozzá kedvező áron. 2MBEAUTY Anti Fungi 13ml-es kiszerelésben: Tolnaftátot tartalmazó gombaölő szer. Ajánlott a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére és a gomba megelőzésére. A műköröm előkészítésekor a köröm előkészítő és alapozó felvitele előtt használja! Elegendő vékony rétegben dörzsölni a köröm felületére előkészítéskor. 2MBEAUTY Bond 13ml: Előkészítő folyadék, amely kétoldalas ragasztóként is működik, alulról tapad majd a körömhöz, és felülről vonzza magát az alapanyagot. Extra erős tapadást elősegítő tulajdonságú, különösen a problémás körmök számára készült. Vékony rétegben kell felhordani, nem igényel lámpázást. Savmentes, így nem irritálja sem a körmöt sem a bőrt. Kevésbé csípős az illata, mint más szereknek.

2MBEAUTY Color Gel – Glitter 491 (5gr): Szürke színű, gyöngyházfénnyel rendelkező géllakk, amely magas pigmenttartalommal rendelkezik.  2MBEAUTY Gel Lack 5 ml: Egyfázisú, közepesen kék lakkzselé, amely a két vékony réteg felhordása után szép fényes marad. Időt és pénzt takaríthat meg vele, ráadásul a vendégek is imádni fogják. Érdemes bázist használni alapként. Figyelem! Jól rázza fel mielőtt használja! Kötési ideje általában 2-3 perc. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.