A baba ágynemű és a gyerek ágyneműhuzatok minden kisgyermek álmait megédesítik. Mik ma a legmenőbbek?

Egy kisgyermeknek minimum 2-3- ágyneműre és ágyneműhuzat szettre van szüksége ahhoz, hogy minden éjjel nyugodt alvási körülményeket tudjunk biztosítani nekik. Mivel gyermekeink az iskolás korig napközben is alszanak, számukra még fontosabb a mindig tiszta és friss ágynemű.

Ahhoz pedig, hogy minden gyerek ágyneműhuzat cserénél legyen új, amit felhúzunk a takaróra és a párnára, több garnitúra is szükséges.

A babaágyneműk amellett hogy elengedhetetlenek, praktikusak, még kedves hangulatot is varázsolnak a szobába. Ráadásul még az is lehet, hogy kedvet hoznak az egyébként nappal aludni nem szerető gyermekeinknek.
Ehhez annyit kell tennünk, hogy olyan gyerekágyneműt szerzünk be, amin a kedvenc kis mesefigurájuk látható.

Melyek ma a legmenőbb gyerek ágyneműk?

  • Bing nyuszi. A Bing Nyuszis gyerek ágyneműhuzat az idei legkeresettebb. Kisfiúk és kislányok számára is kaphatóak színben illő szettek ovis és felnőtt méretben is.
  • Frozen, azaz a Jégvarázs gyönyörű Elzája is egy olyan gyerekmintás ágynemű, amiben a kislányok örömmel alszanak. Elza megnyugtatja kislányainkat a legnehezebb napokon is.
  • Minnie Egér és Mickey Egér. Minnie a lány egér, Mickey a fiú egér a kislányok és kisfiúk kedvencei is. Kedves, ennivaló cukiságok, akiket gyermekeink nem tudnak megunni. Szintén kaphatóak kis ovis méretben és a nagyobbaknak is, 140 x 200 cm-es paplanhuzattal is.
  • Paw Patrol, azaz a Mancs Őrjárat szereplői is a szerethető mesehősök közé tartoznak. Skye, Chase, Zuma, Rocky, Marshall, Tracker, Rubble és Everest azok, akik elhozzák a szép álmokat.
  • Sofia Hercegnő és az összes többi hercegnő nem hiányozhat egyetlen lányka szobájából sem. Az ovis, sőt még a kisiskolás korban is elkísérik gyermekeinket ezek a kedves Disney szereplők.
  • A nagyobb gyermekek pedig természetesen a Pókember, a Star Wars, Harry Potter, az Avangers és a különböző focicsapatok már komolyabbnak számító gyerekágyneműivel takaróznak be szívesen.
Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

A gyerek mintás ágyneműhuzatok alól nem hiányozhatnak a gyerek ágynemű garnitúra szettek sem. Antiallergén, pehely paplan szett és állandóan használható, 4 évszakos gyerek ágyneműk paplannal, párnával és kispárnával a legkényelmesebb és legpihentetőbb alvási körülményeket teremtik meg számukra.

Gyermekeink érdeklődési körei gyakran változnak. Szerencsére sokféle Disney gyerekmintás ágyneműk kaphatóak, így mindig követhetjük az aktuális trendeket.
Persze minden hónapban nem vehetünk számukra új ágyneműt, de évente érdemes lecserélni az ágyneműiket.