A külső fényforrások meghibásodása

Ha a külső fényforrások meghibásodnak, az még nem feltétlenül utal komoly problémára, hiszen ilyenkor leggyakrabban égőt vagy biztosítékot kell cserélni, tehát ezt a sofőr is könnyen és gyorsan el tudja végezni. A mai modern autók esetében LED fényforrást szoktak használni, és ebben az esetben nehezebb a csere, hiszen az égőkhöz nagyon nehéz hozzáférni.

A külső fényforrások meghibásodása sok sofőrben pánikot kelt, viszont ilyenkor tudni kell, hogy mik a teendők. A legelső dolog ilyenkor, hogy ellenőrizzük a biztosítékokat, ezt még azelőtt kell megtenni, mielőtt szerelőhöz indulna. Az izzókat semmiképp sem szabad csavargatni, előbb mindenképp a biztosítékokat kell ellenőrizni. A kormány alatt vagy egyes esetekben a motorház sarkában lehet megtalálni az útmutatót, abból pedig kiolvashatjuk, hogy melyik biztosíték hová is tartozik. Ha azt látjuk, hogy a biztosíték kiégett, akkor nincs mit tenni, ki kell cserélni egy pontosan ugyanolyan teljesítményűre, és ugyanez az égőkre is vonatkozik, tehát fontos, hogy a teljesítmény ugyanaz legyen. Ha feltétlenül szerelőhöz szeretne menni égő cserére, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Ha szeretne bővebb információkat megtudni a külső fényforrásokról és azok meghibásodásáról, akkor ezt bátran megteheti weboldalunkra, a ka-autoszerviz.hu-ra kattintva, ahol bővebb részleteket olvashat erről a témáról. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a fényforrásokról, akkor nyugodtan vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 62 554 013 telefonszámot, és mi minden kedves érdeklődőnk kérdésére választ adunk. Akár el is látogathat autószervizünkbe, Szegeden a Kossuth Lajos sugárút 85. szám alatt megtalálhat minket.

Vélemény, hozzászólás?