A légy riasztó hatása garantálja a rovarmentes házat

A nyarat általában mindenki várja valamiért. Ki-ki a csobbanások, nyaralás, hideg finomságok, napbarnított bőr miatt. Egy azonban biztos: a nyári meleggel érkező rovarhadsereget senki sem várja. Márpedig ők részesei ennek az évszaknak, jelenlétükkel azonban számos kellemetlen pillanatot képesek okozni.

Légy riasztó alkalmazásával azonban bárki hatékonyan védekezhet ellenük. Egy ingatlan építése vagy felújítása során általában számba veszik a tulajdonosok a rovarok elleni védelem fontosságát. Éppen ezért kalkulálnak a nyílászárókra szerelhető szúnyoghálókkal, melyek lehetővé teszik a rovarmentes szellőztetést. Azonban ezek az óvintézkedések sem képesek teljes rovarmentes övezetet biztosítani, hisz elég egy ajtónyitás és már be is röppen, aki szeretne. A sunikft.hu kínálatában található légy riasztó készülékek azonban hatékony kiegészítői a szúnyoghálóknak. Ezzel a dupla védelemmel pedig garantált a repülő rovarok távoltartása, ártalmatlanítása.

A légy riasztók többsége hálózatról működik, s a legtökéletesebb hatást sötétben képes kifejteni. Miért? Azért, mert a kis rovarok kedvelik a fényt, vonzza őket, s az újabb típusú légy riasztók ultrahang kibocsátás mellett UV fénnyel veszik fel a harcot ellenük. Sötétben pedig sokkal jobban látszik a légy riasztó készülék által kibocsátott fény. Ezek a modern légy riasztók csendesek, s ami még fontosabb, hogy nem bocsátanak kis sem mérget, sem vegyszert, mely ártalmas lehetne bárkire nézve. A készülék típusától függ, hogy mekkora területet képes lefedni, s mivel ez fontos szempont, érdemes a termékleírásban megkeresni az erre vonatkozó információkat és számba venni a döntés során. A légy riasztó nem csak a szemtelen legyek, de a szúnyogok, sőt molylepkék ellen is bevethető fegyver. Karbantartást nem igényel, időszakosan egy tisztítás azonban nem árt a mindig maximális hatás érdekében. A sunikft.hu légy riasztó készülékeit és szúnyoghálóit használva kellemesen telnek majd a meleg hétköznapok! Persze a retro életérzés kedvéért egy légycsapó még elfér a házban.