A megfelelő törölköző kiválasztása

A törölközőkből mindenképp érdemes több darabot vásárolni, egyet az arcmosáshoz, egyet a kéztörléshez és külön a fürdés utánra. Ezzel is megőrizhetjük fürdőszobánkban a higiéniát, és ha még színeiben összehangoljuk a zuhanyfüggönnyel és a fürdőszoba szőnyeggel, akkor egy fiatalos, dinamikus és dizájnos helységet kaphatunk.

A megfelelő törölköző fontos szempontja, hogy jó nedvszívó képességgel és puha tapintással rendelkezzen, valamint könnyen száradjon. Ajánlatos a törölközőknél a frottír szövetek mellett dönteni, melyek 100% pamut anyagból készülnek. Ezek szabályos hurkokkal borított szövetek, ahol a hurkok érdesebb, tapadóbb szövetfelületűek, ezáltal jobb a nedvszívó képességük. A frottír szövetekből, a törölközők mellett, fürdőlepedőket, fürdőköpenyeket, mosdókesztyűket és fürdőszoba szőnyegeket is készítenek. Ezeknél gyakran találkozni utánzott darabokkal, melyek sokkal olcsóbbak, mint az eredetiek. Könnyen felismerhetjük az utánzásokat, mivel itt a hurkok nem szabályosak, tapintásuk nem olyan kellemes és nem is olyan szépek.

A www.szepagynemu.hu online áruházban, több színben és méretben kaphatóak valódi frottír törölközők. Ajánljuk az érdeklődők figyelmébe, a Sztefani Frottír bordó törölközőt, szolid díszcsíkkal a szélén. Ezzel a 100% pamut anyagú, élénk színű törölközővel, színt vihet a fürdőszobájába. Első osztályú minőségének köszönhetően, strapabíró, jól bírja a mosást, így hosszú ideig használható. Tapintása puha és kellemes, nem irritálja a bőrt. Tornához, edzésekre is kiváló választás lehet, mivel jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Igazi társ a mindennapokban. Ez a csodás, modern és hangulatos frottír törölköző, akár ajándékötletnek is kiválóan alkalmas. Válasszon két méretünk közül: 50 x 100 cm és 70 x 140 cm.

Vélemény, hozzászólás?