Az elsavasodás tünetei ellen van megoldás!

Az elsavasodás kellemetlen tüneteit nagyon sokan megtapasztalják, de szerencsére van megoldás a problémára! Természetesen nem a tüneteket kell enyhíteni vagy megszüntetni, hanem magát a problémát. Az elsavasodott szervezet esetében a lúgosítás jelenti a megoldást!

Savasodás tünetei az állandó fáradtságérzet, a gyakori fejfájás, az emésztési panaszok, a gyenge immunrendszer és a narancsbőr. Ezek a tünetek számos betegségre utalhatnak, így nem könnyű kikövetkeztetni, hogy pontosan mi áll a tünetek hátterében. Ha tapasztalod ezeket a tüneteket és szeretnéd biztosan tudni, hogy a szervezeted el van-e savasodva, akkor érdemes gyógyszertárban kapható pH mérésre alkalmas indikátorpapírt vásárolni, melynek alkalmazásával könnyen kiderítheted, hogy a szervezeted valóban el van-e savasodva. Az indikátor papír 5,4 és 7,4 közti tartományban képes mérni. Az ideális érték 7. Viszont, ha 6,5 és 6,8 közti értéket mérsz, még az is rendben van. Ha a szervezeted el van savasodva, akkor valószínűleg az is érdekel, hogy mi vezethetett odáig, hogy a probléma kialakuljon.

Az elsavasodást leginkább az egészségtelen életmód okozza. Bővebben kifejtve a mozgáshiány, az állandó stressz, a dohányzás, a kávé és alkohol fogyasztás, továbbá a túlzott savképző ételek és italok fogyasztása. A megfelelő, lúgos tápanyagokban gazdag étkezés, illetve a kellő mennyiségű, megfelelő ital fogyasztás megoldást jelent a problémára. Természetesen a rendszeres mozgást is érdemes beiktatni a mindennapokba, illetve a stresszmenedzsmentet. Az életmódváltás nagy segítséget jelent az elsavasodással szemben, ráadásul a tünetek is hamar enyhülni kezdenek és megszűnnek! Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a téma kapcsán, akkor látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!