Az értékmegőrző előnyei

Az értékmegőrző szekrény rendkívül hasznos és habár nem egyenértékű egy széffel biztonsági szint tekintetében, azonban nem is erre a célra lett kifejlesztve. Számos helyszínen szükség van a kisebb-nagyobb értékek megőrzésére, melyekhez ez a szekrény ideális választás.

Értékmegőrző egy olyan szekrény, mely a kisebb-közepes értékű tárgyak megóvására szolgál. Az értékmegőrző szekrény jó szolgálatot tesz iskolákban, munkahelyeken, edzőtermekben, üzletközpontokban és számos olyan létesítményben, ahol nagy tömeg fordul meg a nap során. Természetesen nem olyan biztos megoldás, mint egy széf, viszont nem is az a feladata, hogy több milliós értékeket őrizzen. Inkább a táskák, pénztárcák, mobilok, értékesebb személyes tárgyak őrzésére szolgál. Maga az érték megőrző szekrény teste jellemzően egy erős acéllemezből áll, így tartós és kellőképp ellenálló. Általában az ajtók is komoly erősítéssel rendelkeznek, annak érdekében, hogy ne lehessen egyszerűen kinyitni, tehát ne lehessen feltörni. Kulccsal természetesen nem jelent gondot a kinyitása. A legtöbb értékmegőrző többféle dizájnnal érhető el.

Attól függően, hogy milyen területre szeretné az értékmegőrző szekrényt, érdemes átgondolni, hogy mekkora méretű szekrényre van szükség. Vannak igazán kicsi rekeszekkel ellátott darabok, melyek leginkább egy pénztárca és egy mobil, tehát kisebb értékek tárolására alkalmasak. Ha viszont egy táska, illetve egyéb nagyobb méretű tárgyak megőrzését szeretné biztosítani, akkor a nagyobb rekesszel ellátott értékmegőrző szekrény használatára lesz szükség. Ha szeretne értékmegőrzőt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a szefnagyker.com webáruházba, ahol a széleskörű kínálatot is megtekintheti és meg is rendelheti a terméket!