Banktechsafe.hu webáruház – bankjegyszámlálók

A bankjegyszámláló kész áldás tud lenni, különösen abban az esetben, ha rendszeresen nagy összeget kell összeszámlálni. Most egy kicsit részletesebben bemutatjuk milyen típusok találhatók a piacon.

Banktechsafe.hu – Manapság hatalmas választék áll rendelkezésre értékszámlálók terén. Mi most a csúcskategóriásoktól kezdve haladunk az egyszerűbb darabokig. A legmodernebb gépek nem csak azt számlálják meg, hogy mekkora darabszám lett behelyezve, hanem a bankjegyek azonosítására is képesek, ezáltal azt is meg tudják állapítani, hogy mekkora összegről van szó. Ugyanakkor a hamisítvány felismerésben is az élen járnak. Akár dollár, valamint euró számlálásra is képesek, sőt a sorozatszám felismerésére és gyűjtésére is alkalmas. Az ilyen modern gépek esetében a megszámolt bankjegyekről infra és normál tartományban is fénykép készül, amit akár el is lehet menteni USB tárolóra.

A középkategóriás bankjegyszámlálók szintén rendelkeznek hamisítvány felismerő funkcióval, még a kevésbé fejlettek is, mint a csúcskategóriások. Ezek a gépek azonnal megállnak a számlálásban, ha hamis bankjegyet érzékelnek azonnal megállnak a számlálásban és sípoló hanggal jelzik, hogy problémát érzékeltek. A legegyszerűbb gépek nem tudják megállapítani a pontos összeget, sem pedig eredetiség vizsgálatot végezni rajtuk. Ezek a bankjegyszámlálók mindössze a behelyezett bankjegyeket képesek megszámlálni. Ha rendelkezik UV pénzvizsgálóval vagy kizárólag a bankjegyek darab számára kíváncsi, akkor az ilyen típusú bankjegyszámlálók tökéletesek az Ön számára! Bővebb információkat a banktechsafe.hu webáruházban találhat, ahol ráadásul a bankjegyszámlálók széles választékát is megtalálja egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?