Black friday Magyarországon

A Black Friday eredetileg Amerikából indult a 60-as években, azonban hamar népszerűvé vált hazánkban is, hisz ezen a napon a vásárlók akár 50-70%-os kedvezményekkel is vásárolhatnak az üzletekben.

Black Friday Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, ezt bizonyítja az is, hogy a Google szerint az elmúlt évek egyik leggyakrabban keresett kifejezése a black friday. A black friday Amerikából indult hódító útjára még a 60-as években, így jutott el Magyarországra is. A fekete péntek nevezetű esemény nevét a Phiadelphiai Rendőrségtől kapta, mivel ezen a napon hatalmas dugók alakultak ki és hosszú sorokban várakoztak az üzletek előtt az emberek. A Hálaadást követő pénteki nap számít fekete pénteknek, ami jelképes módon a karácsonyi bevásárlószezon indító napja. Számos videó található az interneten, ahogy egymást lökdösik az emberek a boltokban, hogy megkaparintsák az akciós termékeket. Magyarországon szerencsére jóval szolidabban zajlik le az esemény.

A fekete péntek egy napos esemény, azonban, ha nincs időnk végig járni az üzleteket, akkor ideje billentyűzetet ragadni és az interneten körbe tekinteni az akciós termékek közt és kiválasztani a nekünk tetszőket, amiket aztán kedvezményes árakon meg is rendelhetünk. A fekete péntek eseményen részt vevő üzletek teljes listáját, valamint a termékkategóriákat megtekintheti a black.friday.hu weboldalon. Nem csak nőknek, de férfiaknak is érdemes megtekinteni a kínálatot, mivel az üzletek rájuk is gondoltak. A résztvevő üzletek száma folyamatosan bővül, így különféle termékekhez juthatunk hozzá olcsón. A fekete péntek ebben az évben november 29-re esik, így érdemes karácsonyi listát megtervezni és nagyszerű árakon beszerezni a karácsonyi ajándékokat a család minden tagja számára!

Vélemény, hozzászólás?