Cpanel tárhely verhetetlen áron!

A cPanel egy online Linux-alapú grafikus felület (GUI), amelyet vezérlőpultként használnak a webhelyek és szerverek kezelésének egyszerűsítésére. A cPanel lehetővé teszi webhelyek közzétételét, tartományok kezelését, webfájlok rendezését, e-mail fiókok létrehozását stb.

Cpanel tárhely elérhető az awh.hu weboldalon, ezért érdemes utánanézni ennek a megoldásnak ha ön is többet tudna meg a különböző tárhelyekről. A cPanel az egyik legnépszerűbb vezérlőpanel. Sok webtárhely-szolgáltató kínál cPanel-t az ügyfeleknek a tárhelycsomag részeként. A cPanel két felülettel rendelkezik, egy cPanel nevű felhasználói felülettel és egy Web Host Manager (WHM) nevű szerverfelügyeleti felülettel. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék webhelyüket, és a tárhelyszolgáltatókat eszközökkel látják el a szerver kezeléséhez. A cPanel nem ingyenes, mert egy harmadik féltől származó alkalmazás. A legtöbb tárhelyszolgáltató azonban külön költség nélkül tartalmazza a cPanel-t tárhelytervében. Fontos, hogy a legjobb cPanel gazdagépet válassza ki, hogy megfeleljen a WordPress webhely igényeinek. Óvatosnak kell lennie a webtárhely kiválasztásánál a megbízhatóság, a teljesítmény, az ügyfélszolgálat, a szolgáltatások és az áraik alapján.

A cPanelen belül új e-mail fiókokat hozhat létre, megtekintheti/módosíthatja meglévő fiókjait, módosíthatja MX rekordjait, módosíthatja az e-mail jelszavakat, beállíthat postafiókkvótákat és még sok mást. A cPanel domainek szakaszában új tartományokat konfigurálhat fiókjához, parkolt tartományokat állíthat be, aldomaineket hozhat létre, átirányításokat állíthat be és sok mást is elvégezhet. Amennyiben többet tudna meg a cpanel tárhelyről, megéri benézni az awh.hu weboldalra.