Csőtörés bemérés speciális kamera által

A csőtörésnek megvannak a maga aggasztó jeleni. Ilyen például a nagy mennyiségű spriccelő víz, a fal vizesedése vagy penészedése. Bizonyos esetekben nem ennyire egyértelműek a jelek, például a falon jelenik meg pár alig észre vehető vízfolt.

SOS esetekben is kamerás csővizsgálat – Ha vészhelyzet van, akkor nagyon fontos, hogy minél előbb kiérkezzen a szakember és megkezdje a vizsgálatot. A csőtörés ugyanis nem játék, a lakásban nagyon komoly károk keletkezhetnek a nagy mennyiségű kiömlő víz miatt. A penész pedig a lakók egészségére jelent veszélyt. Társasházak esetében a csőtörés igazi rémálom, hiszen, ha a szomszédban történik, akkor is lehet félni attól, hogy minket is elönt a víz. Ha felmerül a csőtörés vagy a csőrepedés gyanúja, akkor érdemes kamerás csővizsgálatot kérni. Ez kíméletes módja a probléma helyének felderítésére. Azért írjuk, hogy kíméletes, mert anno bevett szokás volt a falbontás a csőtörés vagy repedés helyének megtalálására. Sajnos vannak olyan kóklerek, akik a mai napig a falbontásban látják a megoldást. Ha a szakember ezt javasolja, akkor mindenképp hívjon ki valaki mást, lehetőleg olyat, aki kamerás csővizsgálatot is végez.

A kamerás csőtörés nagy előnye, hogy nem csak a probléma helyét lehet vele megtalálni, hanem akár a probléma mértékét is. Az sem utolsó szempont, hogy egy szakember egy körülbelüli árat tud mondani, ami nem fog a kétszeresére változni a munka elvégeztével. Ha csak felmerül Önben a gyanú, hogy otthonában csőtörés történt, akkor érdemes nagy tapasztalattal bíró szakembert hívni, aki hamar a probléma végére jár. Azonnali csőtörés bemérés gazdaságosan a futes-gazszereles.hu weboldal szakembereinek kínálatában. A weboldalon bővebben tájékozódhat és elérhetőséget is talál a kiváló szakemberekhez!