Digitális és ofszet nyomtatás

Beltéri digitális nyomtatást 1400 DPI-ben 160 cm-ig tudunk vállalni, kültérre pedig 720 DPI-ben 320 szélességig. Ha ön prémium direkt UV nyomtatást szeretne, akkor azt 1550 DPI-ben 250 szélességig tudjuk vállalni. A digitális nyomtatáson belül az is megvalósítható, hogy üvegre belülről egy átlátszó lilával ragasszunk fel fóliát.

Itt megtalálod a digitális és ofszet nyomtatást méghozzá igen alacsony áron a plakat-matrica.com weboldalon. Digitális nyomtatás terén már közel 8 éves tapasztalatunk van, és egyedi reklámajándékokat is tervezünk már nagyon régóta. Rendelhet akár kis vagy nagyobb mennyiségben is, mi mindenre találunk tökéletes megoldást. Mi ajánljuk az országban a legköltséghatékonyabb megoldásokat, ezért érdemes minket választani. Az ofszet nyomtatás keretein belül névjegykártyákat, illetve szórólapok elkészítését tudjuk vállalni. A névjegykártyát 350 grammos műnyomó papirra készítjük, és küldhet akár saját képet grafikaként, vagy akár mi is segíteni tudunk ebben.

A szórólap manapság az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb reklámeszköz, hiszen ezekkel a lapokkal sok emberhez eljuttathatjuk termékeinket, illetve szolgáltatásainkat. Ha új üzletet vagy vállalkozást indítunk, akkor szinte elengedhetetlen a szórólap osztogatás, hiszen egy új vállalkozást igazán csak így lehet beindítani. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a digitális és ofszet nyomtatásról olvasni, vagy megtekintené árainkat, mindenképpen keresse fel a plakat-matrica.com weboldalt, hiszen itt bővebben olvashat erről. Ha kérdéseket tenne fel nekünk, ezt is nyugodtan megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 232 4246 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?