Domain regisztráció szuper kedvező áron

A domainek egy webhely IP-címének emberbarát változatai. A domaineket megvásárolják, és gyakran használják webhelyekhez, e-mail fiókokhoz vagy továbbításhoz. Ennek ellenére vásárolhat domaint, és nem kell csinálnia vele semmit. Nem muszáj ehhez webhelye vagy email fiókja legyen.

Domain regisztráció kedvező áron várja az awh.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és tudjon meg mindent a regisztrációról. Amit fontos megérteni, az az, hogy a domain név megvásárlásával nem jön létre automatikusan egy webhely. Tegyük fel, hogy úgy döntött, hogy elindítja saját vállalkozását, megvan egy nagyszerű név, és talán pénzt is költött a szerzői jogvédelemre. A vállalkozás elnevezése, valamint a szerzői jogok védelme még nem jelenti azt, hogy tényleges vállalkozása van. Ez csak egy lépés az építkezés felé. Ugyanígy, ha vásárol egy domain nevet, és szeretné hogy egy webhelyhez használja, csatlakoztatni kell a kettőt. Bizonyos esetekben kell találnia egy tárhelyszolgáltató céget is a webhelyhez. A tárhelyszolgáltató cégek a webhelyek fájljait házhoz hozzák, szolgálják ki és karbantartják, láthatóvá téve azokat a weben. Gondoljon egy web hosting cégre úgy, mint például egy bevásárlóközpontra több üzlettel. Ha saját üzletet szeretne, béreljen egy kis helyet, és hozzon létre üzletet. Akárcsak egy bevásárlóközpontban, a tárhelyszolgáltató cégek lehetővé teszik, hogy helyet béreljen az interneten, így tárolhatja webhelye fájlját és elérhetővé teheti azokat az interneten.

Függetlenül attól, hogy hol vásárolja meg domain nevét, bármely hosting céget használhatja webhelyéhez. A domain név olyan egyedi karakterkészlet, amely egy adott webhelyet azonosít. A domain névnek sok szempontból ugyanolyan kapcsolata van egy weboldallal, mint az utcai címnek egy házzal. További részletekért és domain név regisztrálásért keresse fel bátran az awh.hu weboldalt hiszen itt mindent megtalál.