Életre szóló csillagtérképek jó áron!

Ahogy bolygónk, a felettünk lévő csillagok helyzete is változik vele együtt. Gyönyörűen megtervezett csillagtérképeket készítünk, amelyek megmutatják a csillagok egyedi elrendezését az Ön által választott helyen és időben.

Csillagtérképek ajándékba elérhetők a csillagokalatt.hu weboldalon tehát megéri ide látogatni ha ön is szeretne családjának egy minőségi ajándékot adni. Ez a személyre szabott csillagtérkép nagyszerű emlék ajándékot jelent minden ünnepi alkalomra, esküvőre, évfordulóra, születésre vagy bármely más különleges pillanatra. Csillagászati szoftverrel pontosan vissza tudjuk nézni a csillagokat és el tudjuk készíteni az éjszakai égbolt másolatát egy adott helyen egy adott pillanatban. Az égbolt, amit a nyomaton lát, a csillagok sajátos elrendezése volt azon a helyen, ahol az élete örökre megváltozott! Egyedileg megtervezzük csillagtérképét az Ön által választott szöveggel és színekkel. Ha egy különleges pillanatot szeretne megörökíteni egy bizonyos időben, ne korlátozza emlékezetét egy fényképre vagy egy naplóbejegyzésre, amely részletezi az eseményeket.

Ehelyett egy csillagtérkép segítségével örökítse meg ezt az emléket a nyomtatás által. Kevés olyan kreatív ajándékötlet létezik, mint a csillagkép-térkép egy szeretett személy számára, különösen, ha olyan odafigyeléssel készítik el a részleteket, mint a mi csapatunk. Ha megadott egy helyet (például egy várost a térképen), egy dátumot és a napszakot, weboldalunk ki tudja számítani a csillagképek és csillagok pontos égi helyét abban a pillanatban. Csillagászati algoritmusokat használunk csillagtérképeikben, hogy biztosítsák a csillagok pontos ábrázolását az adott pillanatban. Ez eltér a többi csillagtérképtől, amelyet esetleg látott, mert ezek pontosan ábrázolják a csillagokat és azok elrendezését abban az időpontban, amikor az esemény zajlott. További részletekért mindenképpen megéri felkeresni a csillagokalatt.hu weboldalt.