Epson tintapatron típusok ról bővebben

Manapság nem kell írószerboltokba rohangálni, ahhoz, hogy nyomtatni tudjunk, mivel számos háztartás rendelkezik nyomtatóval, így még a lakásból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy nyomtatni tudjunk.

Onlinetoner.hu – Epson tintapatron nélkül nincs nyomtatás! Ez a kiváló márka a tintapatronok tekintetében is garantálja a nagyszerű minőséget. A tintapatronokhoz, azonban legtöbbször borsos áron juthatunk hozzá a legtöbb esetben, így a többség kétszer is meggondolja, hogy valóban szüksége van-e nyomtatásra. Manapság elérhető árakon hozzá lehet jutni a törmelékekhez, azonban a tintapatronok kapcsán nem tapasztalható különösebb változás. Ezért sokan úgy döntenek, hogy alternatív megoldásokat keresnek. A gyártók által piacra dobott tinta patronokat eredeti megnevezést viselnek, melyek kifejezetten az adott nyomtatóhoz készülnek. Ezek az eredeti tintapatronok legtöbbször garanciával is rendelkeznek a gyártótól. Egy másik típus az úgy nevezett utángyártott tintapatron. Ezek egyszer már felhasznált, majd újratöltött patronok. Azért igazán vonzók a vásárlók számára, mert jóval olcsóbbak, mint az eredeti tintapatronok.

Az utángyártott termékek kapcsán sokan fogalmaznak meg kritikát minőségbeli teljesítményük kapcsán, azonban számos teszt bizonyította, hogy a mai utángyártott termékek, hogy közel hasonló minőséget tudnak biztosítani, mint az eredeti tintapatronok. Az utángyártott termékek újra töltésekor a használt patront alaposan kimossák, eltávolítják és kicserélik a mozgó részeit, majd ellenőrzik és megtörténik az újra töltés. Egy patront akár két – három alkalommal is újra töltenek, de az sem ritka, hogy ennél többször. Bővebb információkért látogasson el az onlinetoner.hu webáruházban!

Vélemény, hozzászólás?