Esküvői ruhaszalon – A nagy nap ruhája

Nem csak az esküvő ígérkezik izgalmasnak egy pár életében, hanem az erre való felkészülés, a szervezés is, melynek része és fontos pillanata is a menyasszony ruhájának kiválasztása. Egy menyasszony sem szeretne egyedül döntést hozni a választást illetően, talán egyedül nem is sikerülne, ezért is visz a legtöbb menyasszony segítőket magával. Ahhoz azonban, hogy idáig eljusson, előbb meg kell találnia a megfelelő ruhaszalont.

Az esküvői ruhaszalon kiválasztása sok időt vehet igénybe, ezért érdemes már időben elkezdeni a nézelődést például a Gloria szalonban, ahol a legnagyszerűbb hazai és külföldi kollekciók darabjaival találkozhatnak a menyasszonyok. A szalon dolgozói sok tapasztalattal és nagy szakértelemmel rendelkeznek, s elég, ha meglátják a vendéget, máris az jár a fejükben: „Én már pontosan tudom, hogy mire van szüksége!”. A személyes találkozót időpont egyeztetés előzi meg, a kijelölt napon pedig a menyasszony személyesen találkozik a szalon dolgozóival. Ez az az alkalom, amikor a vendég megoszthatja az alkalmazottakkal, hogy milyennek kellene lennie a ruhának, amelyet szívesen magára öltene.

A szalon emberei bemutatják a leírtak alapján jónak talált ruhadarabokat, amit a ruhapróba követ. Ha bizonytalanság merül fel a vendégben, a szakértők maguk is adnak néhány ötletet, és bemutatnak általuk megfelelőnek vélt ruhákat is. Elmagyarázzák, hogy az adott ruha miért előnyös, vagy épp miért nem az. Rávilágítanak azokra a testrészekre, amelyeket ki kell emelni, vagy, ha van ilyen, amelyeket kissé el kell rejteni. Amennyiben még nem tudja, pontosan, hogy mi állnak jól önnek, hogy mit szeretne viselni a nagy napon, válassza a Gloria szalont! Tekintse meg a gloriszalon.hu weboldalt, ahol megtalálja elérhetőségeinket!

Vélemény, hozzászólás?