Etikett címke raktárról jó áron

Címkéket keres, és találkozott olyan lehetőségekkel, mint az íves címkék és a tekercses címkék? Szűkítette választását az ilyen típusú címkékre, de nem tudja, melyikük felel meg legjobban az Ön igényeinek?

Etikett címke raktárról vár mindenkit a digilabel.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran még ma és tekintse meg széles etikett címke kínálatunkat hogy megtalálhassa kedvencét.  Kezdőként vegye figyelembe, hogy a tekercses címkéket közvetlen hőtranszfer nyomtatókhoz használják. Ezenkívül ez a nyomtató csak feketével nyomtat. Ez azt jelenti, hogy kerülje a tekercses címkék használatát a termékcímkéknél. Más alkalmazások, amelyek teljes színű címkéket igényelnek, a tekercses címkéket alkalmatlanná teszik. Ezen a ponton helyénvaló megjegyezni, hogy a tekercses címkék anyagai nagyon eltérően működnek, mint az íves címkék anyagai, és ideálisak teljesen különböző alkalmazásokhoz. Ezt szem előtt tartva biztos lehet abban, hogy a tekercses címkék ragyogni fognak azokban az alkalmazásokban, ahol olyan címkéket nyomtatnak, mint például vonalkódos címkék, valamint postai és szállítási címkék.

A tekercses címkék közvetlen hőtranszfer nyomtatókkal történő nyomtatásának nagyszerű tulajdonsága, hogy igény szerint kinyomtathatja őket. Igen, amikor annyi címkét nyomtathat, amennyit akar, akkor már nem kell egy teljes címkelapot pazarolnia. Ez viszont fokozott hulladék-csökkentést és több pénzt takarít meg a folyamat során. Az íves használatakor a legnépszerűbb alkalmazások közé tartoznak a DVD-címkék, kozmetikai címkék, a palackok és a termékcímkék. Amint láthatja, az íves címkék alkalmasak színes nyomtatásra, és a legjobbak bármilyen típusú címkék nyomtatásához, amelyeknek fényképeket, képeket és színes logókat kell tartalmazniuk. Rendelésért keresse fel a digilabel.hu-t.