Fájdalommentes fogtömés profin

Mielőtt a tömést elvégeznék, a fogorvos helyi érzéstelenítő injekcióval érzésteleníti az érintett fog körüli ínyeket. Miután a terület el van zsibbadva, az érintett fogat megvizsgálják. A tömést a fogszuvasodás vagy a károsodás mértéke alapján határozzák meg.

Fájdalommentes fogtömés profin vár minden kedves pácienst a budapestdental.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és olvasson többet a fogtömésekről. Ha fogszuvasodás van jelen, a fogak érintett területeit eltávolítják, a fogat megtisztítják, mossák és szárítják. Ezután a tömőanyagot behelyezik arra a helyre, ahol az érintett terület volt, és helyreállítja a fog eredeti alakját. A beteget ezután arra kérjük, hogy erősen harapjon, hogy kényelmes-e a töltelék.  Ezután a fogorvos megvizsgálja vagy teszteli a területet a bomlás eltávolítási folyamat során annak megállapítására, hogy az összes bomlást eltávolították-e. A bomlás eltávolítása után fogorvosa előkészíti a tömés helyét az üreg megtisztításával a baktériumoktól és a törmeléktől. Ha a bomlás a gyökér közelében van, a fogorvos először üvegionomerből, kompozit gyantából vagy más anyagból készült tömést helyezhet az ideg védelmére. Általában a töltés befejezése után a fogorvos befejezi és fényezi azt.

Számos további lépésre van szükség a tömésekhez, és ezek a következők. Miután a fogorvos eltávolította a bomlást és megtisztította a területet, a fog színű anyagot rétegenként alkalmazzák. Ezután egy speciális fényt alkalmazunk, amely minden réteget „meggyógyít” vagy megkeményít. Amikor a többrétegű eljárás befejeződött, fogorvosa a kívánt eredményre formálja az összetett anyagot, levágja a felesleges dolgokat és csiszolja a végső fogat. További információkért és a teljes leírásért bátran keresse fel a budapestdental.hu weboldalt és itt mindent megtudhat az árakról is.