Fenék formálása edző segítségével

„Hagyjuk már! Mi a fenének nekem edző, mikor minden fenn van a neten?” Te is így gondolod? Nos, van benne némi igazság, ugyanakkor azt is ki kell emelnünk, hogy a legtöbb ember még egy videó megtekintése után is nehezen tudja helyesen kivitelezni az adott gyakorlatot. Másrészt az edzésterv elkészítése is egy külön történet, melyet nem lehet az internet alapján összeállítani!

Fenék formálása esetén, ha hatékony edzésmunkát szeretnél végezni, akkor a legjobb, ha edző segítségét kéred. Manapság, amikor rengeteg az önjelölt edző és életmód specialista, nem könnyű megbízni az edzőkben és segítséget kérni. Ugyanakkor nem árt, ha van egy profi edző, aki segít eligazodni az edzés világában, elkészíti a személyre szabott edzéstervet és megtanítja a gyakorlatok helyes kivitelezését. Lehet, hogy nem tűnik mindez nagy dolognak, azonban gondolj bele, hány videót látni az interneten olyanokról, akik érthetetlen, nevetséges, sőt balesetveszélyes gyakorlatokat végeznek. Ha azt gondolod ez csak az igazán amatőrökkel fordulhat bele, gondolj arra, hogy edzésed talán közel sem annyira hatékony, mint azt gondolod, azonban egy kis segítséggel sokkal hamarabb célt érhetnél és kisebb esélyed lenne lesérülni.

Na, de kit is válassz edzőnek? Mindenképp olyat, aki szakmailag elismert és van már mögötte pár olyan edzett, akik elérték céljaik. Ha kifejezetten a fenék formálás a célod, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd Tótfalusi Alexandrát, aki profi, szakmai segítséget nyújthat neked nem csak a fenék formálásban, hanem a fenék specifikus edzésterv összeállításában is. Ha fontos számodra, hogy egészséges légy és bomba testtel, magabiztosan tudj a strandon végig sétálni, akkor Alexandra a te embered edzés terén! Bővebb információkért látogass el a fenekformalas.com weboldalra és tájékozódj!