Fényvédő fólia az Ön otthonába is!

Otthonunk védelmét nem csak riasztóval és jól záródó nyílászárókkal garantálhatjuk, hanem fényvédő fóliával is. A káros UV sugarak ugyanis bejutnak a lakásba és negatív hatással vannak a bőrre, valamint a tárgyakra, bútorokra és padlóra is.

Fényvédő fólia – Sokan szeretnek a vízparton vagy épp a kertben napozni, azonban a káros UV sugarak ellen fontos, hogy naptejet használjunk és a legmelegebb órákban árnyékba húzódjunk. Sajnos a káros sugarak otthonainkba is bejutnak és ott sem kímélnek minket. A káros napsugarak nem csak bőrünkre veszélyesek, hanem bútorainkat sem kímélik, mivel idővel megfakulnak és eltűnik egykori élénk színük. A másik probléma, hogy a lakás felmelegszik és nem csak a kertben és kültéren, hanem otthonunkban is a hőguta kerülget. A klíma berendezés alkalmazása lehet egy opció, azonban ennek telepítése és alkalmazása egyáltalán nem olcsó mulatság. Ha komplex megoldásra vágyik, akkor azt javasoljuk, hogy vásároljon hővédő fóliákat ablakaira, melyek rétegeiknek köszönhetően hő tükörként működnek. Nagyon egyszerű őket feltenni az ablakra és a függönnyel vagy reluxával szemben nem porosodnak, valamint az ablak továbbra is tisztítható lesz.

A hővédő fóliákat a legváltozatosabb helyeken tudjuk alkalmazni. A wfcablakfolia.hu weboldalon megtekinthető hővédő fóliák rendelkeznek a fentebb említett előnyökkel, ezenkívül fémgőzt tartalmaznak, aminek köszönhetően RF védelmet nyújtanak, ami az ipari kémkedéssel szemben nyújt védelmet. A hővédő fóliával viszont tehetünk az ipari kémkedés ellen. A hővédő fóliák ráadásul nem színeződnek el és nem is fakulnak ki, így hosszútávú védelmet nyújtanak. Ha szeretne hővédő fóliát felszereltetni otthonában vagy irodájában, akkor célszerű ellátogatni a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol bővebben informálódhat!