Fogpótlás a fővárosban a Smile Expert Fogászaton

A Smile Expert Fogászat magasan képzett szakemberei, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy a páciensek fogait ellássák, minden problémára találjanak megoldást. Azonban hiába az igyekezet, bizonyos esetekben a fogak olyan szinten károsodnak, hogy kizárólag a fog eltávolítása jelent megoldást. Az elveszített fogat viszont mielőbb pótolni kell.

Fogpótlás Budapest – Sokan azt gondolnák, hogy hiányzó fog esetén az emberek többsége azonnal gondoskodik a fogpótlásról, azonban a szakemberek tapasztalatai alapján ez egyáltalán nincs így. Sokan halogatják a fogpótlást, melynek hátterében különféle okok húzódnak meg. Bármi is legyen az ok, fontos tisztában lenni vele, hogy a fogpótlásra minél előbb sort kell keríteni, mert a hiányzó fog helyén beindul a csontleépülés, aminek következtében a fogpótlás jóval bonyolultabbá válik. Ráadásul a foghiány a szomszédos fogakra is kihatással van, ugyanis idővel azok meglazulnak és fennáll az esélye, hogy azok is kihullnak. További probléma, hogy elhelyezkedéstől függően a hiányzó fog vagy fogak hangképző problémákhoz vezethetnek, így a beszéd érthetőségén is csorba eshet.

A fogpótlás terén ma már számos opció közül lehet választani. Ha mindössze egyetlen fog pótlásáról van szó, azt rendszerint korona segítségével orvosolják a szakemberek. Ha több fog is hiányzik, akkor fogászati hidat kell alkalmazni a hiányzó fog pótlására. Manapság a legmodernebb fogpótló alternatíva a fogászati implantátum, mely mára igazán népszerűvé vált. A Smile Expert életre szóló garanciát vállal a beültetett implantátumokra, ami egy újabb érv a fogászati implantátum alkalmazására. Ha szeretné, hogy fogsora újra teljes legyen, akkor bízza magát a Smile Expert Fogászat szakembereire! Bővebb információkat a smileexpert.hu weboldalon talál!