Furgon bérlés kiegészítő szolgáltatásokkal

Ésszerű, hogy furgonra akkor van szükség, amikor a szállítandó tárgy, bútor vagy azok mennyisége annyira nagy, hogy a kisebb méretű személygépjárművel kész rémálom vagy éppen lehetetlen küldetés lenne a szállítás. A furgon bérlés tökéletes opció, ha a szállítás folyamatát szeretné megkönnyíteni.

Furgon bérlés ideális választás mindazok számára, akik szeretnének nagyobb méretű bútorokat vagy egy komplett lakás berendezési tárgyát szállítani. A szállítás egy kicsit az a kategória, melyről az emberek többsége azt gondolja, hogy mindenki ért hozzá. Ez azonban nem így van, hiszen a felelőtlen pakolás, a be nem látás, például egy nagy bútor és kis szállító jármű esetén komoly károkat okozhat. Nem arról van szó, hogy mindenáron költöztetők segítségét kell kérni, ugyanis köztudottan sok cég csillagászati árakon dolgozik, ráadásul sokan nem rajonganak az elképzelésért, hogy idegenek nyúljanak a személyes tárgyaikhoz, bútoraikhoz. A szállítás, költözés legjobb alternatívája a furgon bérlés. A Rima Autónál egy napra, de akár hosszabb távra is ki lehet bérelni a furgonokat.

A Rima Autó összes gépjárműve kiváló műszaki állapotnak örvend, így nem kell attól tartani, hogy bármilyen probléma adódik az út során. Ennek ellenére, ha bármi történne a bérlés során, akkor az ahhoz tartozó Asistance szolgáltatás keretein belül a szakemberek kicserélik a defektes kereket vagy elvégzik a szükséges szerviz feladatokat. Ezenkívül CASCO biztosítás megkötésére is van lehetőség önrész fizetés mellett. Ennek kapcsán a szakemberekkel kell egyeztetni, akik akár a megfelelő furgon kiválasztásában is segítenek az egyeztetést követően. Ha szeretne elérhetőséghez jutni, esetleg bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a furgonberlesm1m7.hu weboldalra!