Gelli Bagg csillámos rózsaszín slime fürdőzselé 150g az izgalmas fürdőzés érdekében

A gyerekek nagyon szeretnek pancsolni, ám még jobban szeretik, ha nagy habot készíthetnek és abban merülhetnek el. Ám, amit mi most olyan lehetőséget kínálunk a gyermekei számára, amilyenben még biztos nem volt részük.

Gelli Baff csillámos rózsaszín slime fürdőzselé 150g segítségével az egész kádban lévő vizet átváltoztathatjuk rózsaszínű csillámos zselévé. A gyerekek elképedve fogadják a szinte varázslatnak nevezhető folyamatot, amely által a kád vízét puha masszává változtathatjuk át. A csomagban található 150g mennyiségű por egy fürdésre elegendő mennyiséget tartalmazz, amely által kipróbálhatja a gyermekünk, hogy milyen érzés is egy nagy kád zselés masszában lubickolni. Minden szülő rémálmának nevezhetnénk, de nem akkor, ha tudja azt, hogy teljesen bőrbarát, így semmilyen irritációt nem képezhet a fürdőző testén. Illetve nem tartalmaz káros anyagokat, így ha a gyerkőc szemébe vagy szájába kerül a zselé, akkor sem történhet semmi baj. Ráadásul még környezetkímélő is, így miután megunta a gyermek a zselében való fürdőzést, akkor csak egyszerűen leengedhetjük a lefolyóba.

A zselét mindenképp felnőtt felügyelete mellett ajánlott használni. A gyerekek imádni fogják és hatalmas élményt jelenthet számukra, hogy a megszokott habfürdőzés helyett, a rózsaszín zselében úszkálhatnak. Attól függetlenül, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak a fürdőzselék, melyek több színben is beszerezhetőek, 3 éven aluli gyermek részére még nem ajánlott. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést nézzen be hozzánk és tekintse meg a teljes kínálatunkat, melyben megtalálja a leértékelt termékeinket is. A jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva megtalálja a teljes kínálatunkat.

Vélemény, hozzászólás?