Ingyen infografika pillanatok alatt

Ha sürgősen kell infografika, akkor minden perc számít, nincs idő szakembert keresgetni. Ráadásul a legtöbb esetben az ár sem mindegy. Ezért ajánlunk pár kiváló programot.

Az infografikáról többet olvashatsz ezen a linken. A Piktochart manapság az egyik legismertebb infografikai program. Rendelkezik ingyenes verzióval is, amivel előre gyártott sablonok használhatók, azonban komolyabb munkákhoz, például egy saját logóhoz már fizetni kell, bár tény, hogy nem sokat. Az Easelly egy másik ismert program, ami szintén rendelkezik ingyenes változattal, itt azonban kevesebb lehetőség áll rendelkezésre. Az ingyenes verzió esetében a többi felhasználó is látja az általunk kreált művet, csak fizetés után válik priváttá. A Vismee szintén rendelkezik ingyenes változattal. Itt három infografika hozható létre, valamint ezek le is tölthetők. Havi hét dollárt kifizetve minden funkció elérhetővé válik. Az Infogr.am használata szintén nem kerül semmibe. Akár tíz képet is fel lehet tölteni, ennyi infografika készíthető. Viszont ezeket nem lehet letölteni és haszonszerzésre sem használhatók. A legolcsóbb verzió ellenében 15 dollárt kell fizetni, így 35 grafikon készíthető. Saját logó csak abban az esetben használható, ha havi 42 dollárt fizet a felhasználó egy hónapra.

A Venngage szintén rendelkezik költségmentes verzióval, azonban itt nagyon kevés ikon, kép, sablon és grafikon készíthető. 19 dollár ellenében letölthető az elkészült munka és ekkor már a saját logó is használható. Az utolsó infografikai program, amit megemlítünk nem csak a felhasználók, de szabadúszó grafikusok számára is jó megoldás, hiszen összeköti őket a megrendelőkkel. Olcsón található itt jó munkaerő. Ráadásul referenciákat is bőven találni, így egy leendő partnerre is könnyen rábukkanhat.

Vélemény, hozzászólás?