Légy Te is profi lakberendező. A rózsaszín szőnyeggel könnyű bánni

Rózsaszín, ami fiatalos, modern és mindig friss, egyben bájos. Tipikus női szín, sokan szeretjük életünk minden területén alkalmazni. Lakberendeznél, felújítanál, átrendeznél? Minden nőnek kellene egy szép rózsaszín szőnyeg az otthonába, hogy még jobban virágozzon, és mindig emlékezzen arra, hogy nőnek lenni ajándék. A rózsaszín, sok esetben csak a kislány szobáknál van alkalmazva, pedig felhasználási területe mozoghatna jóval tágabb határok között is.

A rózsaszín milyen hatással van ránk?

Színtiszta romantika! A rózsaszín mindig a tisztaság, a lágyság, a kedvesség, a báj, a romantika és a nőiesség tükre. Világos árnyalata, például a pasztell rózsaszín megnyugtat bennünket, az erősebb tónus pedig magabiztossággal ruház fel. Stresszesebb, kedvtelenebb időszakban használjunk minél több rózsaszínt a környezetünkben.

Rózsaszín a hálószobában.

A rózsaszínt hálószobában világosabb árnyalatban alkalmazzuk. Így nyugtató, pihentető, ellazító hatással lesz ránk, ugyanakkor az érzékiség is hatalmába keríthet általa. Egy rózsaszín padlószőnyeg az egész hálószoba hangulatát megalapozza, mellette csodaszépen mutat a vanília szín, de a fehér és ezüst is. Egy szőnyeg mindig felelős a lakás hangulatáért. Szőnyegekkel teljes a komfort, használjunk belőlük minél többet.
A rózsaszín hálószoba nem csak a kislányok kiváltsága. Ugyanúgy használhatunk rózsaszín szőnyeget és rózsaszín lakásdekorációkat felnőttként is a szobában.
Természetesen a kislányoknak is rengeteg rózsaszín szőnyeg van, ami a szobájukban szép padlóburkolat lehet. Rózsaszín nyírt szőnyeg, vagy rózsaszín padlószőnyeg, mindkettőből hatalmas a kínálat.

Szőnyeg
Szőnyeg

A hálószobában rózsaszín szőnyeg mellé használj fehér függönyt. Ez a lenge lakástextil bámulatos a rózsaszín mellett. Az ágyra válassz rózsaszín, vagy szürke ágyneműhuzatot, a tapéta színe pedig lehetne ezüst, de a fehér is tökéletes harmóniát teremt ezekkel a színekkel.

A hálószobán túlmenően, a lakás bármelyik helyisége kaphat egy rózsaszín szőnyeget. Kisméretű, vagy nagyméretű, mindegyik ámulatba ejt majd. A rózsaszín szőnyeg a világos padlókon igazán szép és mutatós, a sötét padlóra nem igazán jó választás.

Rózsaszín szőnyeg a fürdőszobában.

Egy szép rózsaszín fürdőszoba szőnyeg szett elvarázsol! Egy finom pasztell rózsaszín fürdőszoba minden nő álma, ami fehérrel kombinálva egyszerre elegáns és királynős.

A rózsaszín mindig divatos szín. Kevés nő van, aki nem szereti. Használd Te is minél többször, teljesítsd ki vele nőiességed!