Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen mindent megtesz az Ön egészségért

Sokszor találkozhatunk, olyan esetekkel, hogy az éves nőgyógyászati vizsgálatokat elhanyagolják, és nem veszik elég komolyan ez ezzel járó következményeket. Ám az egészségünk megőrzése érdekében évente legalább egyszer el kell végezni s szükséges vizsgálatokat.

Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen már több mint 30 éves tapasztalttal rendelkező Dr. Tornai Péter várja a pácienseket. A magánrendelőt 2003-ban nyitotta meg a magánrendelőjét, a magas szakmai tapasztalttal rendelkező szülész-nőgyógyász adjunktus. A legfőbb indok az volt, a páciensek részére amúgy is kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetet szerette volna barátságosabbá és elviselhetőbbé tenni egy kellemes és nyugodt légkörű rendelővel. Mivel egy kórházi rendelés alkalmával sajnos a legtöbb esetben nem jut elegendő idő a betegekre. A magánrendelőnk megnyitásával ennek a problémának a kiküszöbölésére törekszünk, ugyanis a betegek nálunk mindig egy előre egyeztetett időpont alapján érkeznek. A rendelés ideje általában kb. 15 percet vesz igénybe.

A magánrendelőnk a legkorszerűbb műszerparkkal van felszerelve, amely megfelel a legmodernebb szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátások elvégzésére is. Nálunk szinte minden szükséges vizsgálat elvégezhető, mint pl. a komplex nőgyógyászati vizsgálat, a terhesgondozás, a változókori tünetek kezelése, a fogamzásgátlás, az ultrahang-diagnosztikát, stb. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal! Minden további információt megtalál a www.mamadoki.hu oldalára kattintva. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedetten és mosolyogva távozzanak a pácienseink a magánrendelőnkből! Várjuk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?