Mannol olajok és amit tudni érdemes róluk

A gépjárműbe való olajok terén a Mannol olajok nagy népszerűségnek örvendenek, aminek többek közt a prémium minőségű termékek és a széles termékpaletta az oka. A Mannol ugyanis nem csupán olajokat gyárt, hanem fagyállókat, ablaktörlő és egyéb autóápolási kemikáliákat is.

Mannol olajok vásárlása elsősorban azért előnyös, mert kiváló ár-érték arányú termékekről van szó. Ha Mannol motorolajat vásárol, biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap a pénzéért. A Mannol motorolajok kifejlesztése során a cég figyelembe vette az extrém hatásokat és az autógyárak által a modern motorok felé támasztott elvárásokat egyaránt. A Mannol az SCT tulajdonában álló márka, melynek teljes neve Sudheimer Car Technic. A márka termékeit Litvániában gyártják, pontosabban Klaipéda városában az SCT Lubricants finomítójában. 1962-től 1993-ig tartó időszakban új néven alakult meg a cég és dízelolajokat, illetve motorbenzint gyártottak. A későbbiek folyamán piacra dobták az M-8B elnevezésű motorolajuk. Az SCT megjelenésével a cég újra gondolta a gyártást és a laboratóriumot, valamint a logisztikát és bevezetésre került a Mannol márkanév.

A Mannol napjainkban az öreg kontinens egyik legmodernebb olajfeldolgozó és csomagolóüzemévé vált. A cég nagyságát jól mutatja, hogy világszerte keresett termékek a Mannol által gyártott olajok és egyéb termékek. A cég összesen öt kontinensre és ötvenkilenc országba szállítja a termékeket. A Mannol termékpalettáján több, mint nyolcezer termék kapott helyet, amik mind prémium minőségűek. Ha Ön is szeretné prémium minőségű termékekkel ellátni gépjárművét, esetleg többet szeretne megtudni a Mannol termékekről, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot, valamint tájékozódjon!