Méhnyakrák tünetei felismerhetőek

Az utóbbi években egyre nagyobb számban fordul elő a méhnyakrák nevű megbetegedés a nők körében. Ez a rákos betegség időben felismerhető, ha rendszeresen részt vesz a szűrővizsgálatokon. A vizsgálatok rövid idő alatt elvégezhetőek, nem terhelik meg a pénztárcát, és fájdalmat sem okoznak. Általában a 24 és 65 év közötti nők vesznek részt a szűrővizsgálatokon.

Méhnyakrák tünetei könnyedén felismerhetőek mindenki számára, csupán ismerni kell a betegség okozta panaszokat, elváltozásokat. A betegség elsődleges tünete azok az elváltozások, amelyek a sejteknél figyelhetőek meg, ez a korai folyamat a szűrővizsgálat során felismerhető. Érdemes elvégeztetni a citológiai vizsgálatot is, mert kizárólag ez mutatja meg, hogy melyek azok az elváltozások, amelyek más vizsgálatokat és beavatkozásokat igényelnek. Ha mind két vizsgálaton részt vesz, akkor biztonságban lehet, megtudhatja, hogy betegsége milyen stádiumban van, milyen kezelés előnyös, valamint megakadályozható a betegség tovább terjedése is. Tudni kell, hogy a betegség teljesen leépítheti a szervezetét, ezért sok esetben az ember élete forog kockán.

A bővebb információ érdekébe látogasson el ön is a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra. Ezen a helyen megismerheti közelebbről Budapest egyik legismertebb orvosi központját, és megtudhatja, hogy milyen rendelőkkel, szakemberekkel veheti fel a kapcsolatot. Ha szeretne a korszerű rendelők egyikébe időpontot kérni, akkor mihamarabb tárcsázza a +36 30 870-74-27 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@boc.hu e-mail címre, és rövid időn belül segítünk önnek. A központban dolgozó emberek célja, hogy a páciensek maximálisan elégedettek legyenek, és hosszú évekig egészségesen éljenek. Garantált, hogy nem fog csalódni a munkánkban.

Vélemény, hozzászólás?