Melyik Clipper öngyújtót válasszuk?

Ugyan az öngyújtóra sokan csupán használati tárgyként tekintenek, valójában egy nívósabb darab ajándéknak is kiváló lehet. Emellett azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy mi magunk is jobban járhatunk, amennyiben egy minőségi példányt vásárolunk, ahelyett, hogy állandóan bosszankodnunk kelljen amiatt, mert az eldobható változatok sorra dobják be a törülközőt.

Amikor pedig egy strapabíró modellt keresünk, a Clipper minden esetben jó választást jelent. Persze a hatalmas választékból nem egyszerű megtalálni a legoptimálisabbat, ám bizonyos szempontok figyelembevétele nagyban megkönnyítheti elhatározásunkat. Elsőként azt érdemes eldöntenünk, hogy melyik lángváltozat mellett tesszük le a voksunkat. A hagyományos megoldások mellett ugyanis szinte az összes Clipper elérhető szúrólángos formában is. Ez utóbbinak nagy előnye, miszerint a koncentráltabb hőleadásnak köszönhetően gyorsabb meggyújtást tesz lehetővé, emellett pedig nagyobb szélben sem alszik ki a láng. Amennyiben ezek fontos tényezők, akkor érdemes egy ilyen kivitel mellett határoznunk.

Az árnyalatok tekintetében már nem lesz ilyen egyszerű dolgunk. A Clipper öngyújtók ugyanis számtalan színvariációban érhetők el és ezek mindegyike magával ragadó. A letisztultabb megjelenést kedvelőinek a klasszikus tónusok közül szerencsés szemezgetniük, ezek közt a legkülönlegesebbnek kétségkívül a matt fekete Clipper tekinthető. Ugyanakkor az ezüst, vagy épp a rózsaarany is remek választás, hiszen mindkettő eleganciát sugároz. Végül, de nem utolsósorban már csak azt kell eldöntenünk, hogy szükségünk van-e díszdobozra. Amennyiben ajándéknak szánjunk az öngyújtót, akkor feltétlen érdemes egy ilyen kiadás mellett határozni, ám azt is tartsuk szem előtt, miszerint egy tároló akkor is jó szolgálatot tesz, ha saját használatra vásárolunk.