Minden a levendulákról

Ha önt is érdeklik a levendulák és a levendulatermesztésről, akkor keresse fel a pannonhalmilevendula.hu weboldalt hiszen itt minden apróságot megtudhat arról is, hogy mire is jó a levendula.

A levendula egy olyan félcserje amely a Földközi-tenger partvidékén őshonos, de Ázsia nyugati tájain és Kelet-Indiában is ugyanígy megtalálható. A levendulának összesen 21 fajtáját ismerjük, de a  természetgyógyászatban igazából csak hármat használnak fel. Európában a rómaiak terjesztették el a levendulát és a növény neve is tőlük ered a „lavare” ige magyarul azt jelenti: „mosni” és ez arra utal, hogy a levendulát már akkor is a szépségápolásban használták fel. A levendula teljes történetét megtalálhatja a pannonhalmilevendula.hu weboldalra kattintva. Az angol levendula esős időben megnőhet akár 80 centi magasra is, de a francia levendula maximum 30 centiméter magasra nő meg. Az angol és a francia levendula más  és más illatokkal rendelkeznek: a francia levendula parfümös, nőies illatú, míg az angol levendula erősebb illattal rendelkezik.

Ha bármi kérdése lenne a levendula termesztéssel, a levendula  értékesítéssel vagy a levendula készítményekkel kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy hozzánk fordulva feltegye nekünk kérdéseit, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt embereink minden kedves érdeklődőnek azonnali választ adnak majd. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a levendulafajtákról , a levendulák közti  különbségekről, vagy éppen a termesztésről akkor nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd és a Facebook oldalunkat is megtalálhatja.

Vélemény, hozzászólás?