Minőségi ELF motorolaj az alkatreszek.hu webáruházból!

Ha motorolajra van szükségünk és választásunk az ELF márkára esik, akkor biztosan nem bánjuk meg döntésünk. A márka nagy múltra tekint vissza és kiváló minőségű motorolajat készít. Ha meg szeretné vásárolni, akkor az alkatreszek.hu webáruházban érdemes!

ELF olaj kiváló választás, ugyanis minőségi termékeket gyárt, továbbá a márka nagy múltra tekint vissza, egészen 1939-ig. Hosszú ideig francia állami tulajdon volt, majd 1994-ben magánkézbe került. 2000-ben pedig végül a TOTAL-lal egybe olvadt. Az ELF termékei modern fejlesztőlaboratóriumokban korszerű technológia által vannak kifejlesztve, valamint legyártva, aminek tudatában nem csoda, hogy a minőségre nagyon ügyelnek. Az ELF kétségtelenül a világ élvonalába tartozik vegyszergyártás terén. Több, mint 130 országban van és közel 100 ezer alkalmazottnak biztosít munkát, így valóban nagy vállalatról van szó. Az ELF márka a sebességváltó olaj és a motorolaj gyártása mellett az olajipar minden fázisának részese, beleértve a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek elszállítását, finomítását, valamint értékesítését, illetve nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelmet.

Az ELF motorolajokat és sebességváltó olajokat Ön is megvásárolhatja nagyszerű árakon az alkatreszek.hu weboldalon. Ha bővebb információkra van szüksége és szeretne többet megtudni a márkáról, valamint az általuk gyártott termékekről, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol részletes tájékoztatást is olvashat. Az ELF termékek még sokáig szolgálják majd Önt és gépjárművét, ha ezt a minőségi márkát választja. Valószínűleg sokáig ragaszkodni fog ehhez a márkához. Látogasson el még ma az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon a márka kapcsán!