Minőségi és precíz EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámoló gép

A pénzszámlálásnak nem kell nehézkesnek és lassúnak lennie, ugyanis ma már számos kiváló pénzszámoló gép közül lehet választani. Ha napi szinten nagy mennyiségű készpénzt kell összeszámolni, akkor azt javasoljuk, hogy vásároljon egy pénzszámoló gépet, akár online webáruházból!

Pénzszámoló gép használatával sokkal könnyebbé válhatnak a mindennapok. A nagy készpénzforgalmat bonyolító üzletek esetében napi szinten kell záráskor összesíteni a készpénzes bevételt, ami rendkívül fárasztó és lassú folyamat. Ráadásul minél nagyobb összeget kell megszámolni, annál nagyobb az esélye a hibázásnak. Éppen ezért a kézi számlálás helyett sokkal jobb egy pénzszámoló gép által elvégezni a számlálást. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép precízen megszámolja a behelyezett bankjegyeket, valamint ezzel párhuzamosan a valódiságukat is ellenőrzi. Ez két módszerrel történik, UV és mágneses vizsgálati módszerekkel. A mágneses vizsgálati módszer kapcsán érdemes tudni, hogy a magyar forint nem tartalmaz mágneses biztonsági elemeket. Ez azt jelenti, hogy a mágneses funkciót ki kell kapcsolni, különben a gép folyamatosan hibát fog jelezni.

A gép kezelése igazán egyszerű, automatikus indítással és leállással rendelkezik. Ezenkívül a gép kezelői és ügyfél kijelzővel is el van látva, ezért nem csak Ön, hanem ügyfele is figyelemmel tudja kísérni a pénzszámolás folyamatát. A gép a szakadt bankjegyeket is érzékeli. Igazán gyors, hiszen percenként ezer bankjegy megszámolására alkalmas. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép euró, dollár és forint számlálására alkalmas. Amikor a gép gyanús bankjegyet észlel, akkor azonnal leáll a kezelőt hangjelzés segítségével figyelmezteti. Bővebb információkat a penztargepuzlet.hu webáruházban talál!