Minőségi géptároló kedvező áron az interneten!

A raktár- és tárolósátor egy építmény amelyet ideiglenes vagy félig állandó raktárként és műhelyként használnak. A nagy belső térnek köszönhetően a targonca és egyéb nehézgépek szabadon mozoghatnak a sátorban. A nagy belső terének köszönhetően ez a sátor egy könnyítő sátor célját is szolgálhatja. Ez a sátor vészhelyzetek és katasztrófák esetén is használható.

Géptároló kedvezményes áron rendelhető a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és győződjön meg saját szemével a géptároló minőségéről. Testre szabott megoldásokat kínálunk különböző méretekben hogy minden géptároló sátor igényt kielégítsünk. Az ipari és tárolósátrak moduláris kialakítása garantálja a magas minőséget megfizethető áron. Ipari és tárolósátraink könnyű alumínium vázból és tűzihorganyzott acélelemekből készülnek, gyors és hatékony összeszereléssel. Támogató, azaz belső oszlopok nélkül a sátor belsejének abszolút kihasználását és a gépek akadálytalan mozgását biztosítják. Az egyszerű karbantartás, a nagy helykihasználás, a kiegészítő felszerelések széles választéka, a betonalapok hiánya és az egyszerű össze- és szétszerelés teszi ipari és tárolósátrainkat a legjobb választássá.

Az ipari és tárolósátrak tökéletes megoldást jelentenek a rövid távú tárolásra. Ugyanolyan egyszerű a bővítésük, mint a mozgatás vagy eltávolítás különösebb felhajtás nélkül. Ezek a sátrak különféle felületekre telepíthetők, beleértve a kavicsot, aszfaltot vagy betonlapokat. Teherhordó oszlopaikat acél ékekkel vagy horgonycsavarokkal rögzítik a meglévő felületre. Nyersanyagok, félkész és késztermékek, valamint hőmérséklet-érzékeny áruk tárolására is szolgálnak. Bővebb leírásért és géptároló rendelésért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.