Mit lehet tenni az ízületi gyulladás megszüntetése érdekében?

Önnek is gondot okoz a mindennapi mozgás? Korábban aktív életet élt, de a fájdalom miatt már a séta is nehézséget okoz? Még a legegyszerűbb napi tevékenységeket is fájdalom kíséri? Ha az Ön napjait is áthatja az ízületi fájdalom, akkor itt az ideje, hogy újra visszanyerje a mozgás szabadságát!

Ízületi gyulladás kezelése természetes alternatívával is lehetséges, azonban nagyon fontos, hogy ha a probléma hosszú időn keresztül fennáll és nem akar javulni, akkor mindenképp orvoshoz kell fordulni. Az ízületek a csontok mozgékony összekötői, amelyek a mozgástartomány kiszélesítését segítik elő. Optimális esetben az izmok mozgásához súrlódás mentesen igazodnak, így a mozgás egyszerű és könnyed. Viszont ízületi gyulladás esetén a legegyszerűbb tevékenységek is nehézséget jelentenek, mint például a séta vagy a bevásárlás. Komolyan kell venni a problémát, ugyanis hosszútávon a porcot is károsíthatja a gyulladás. Az ízületi gyulladás jellemzően mozgáskorlátozottsággal és merevséggel jár, ezenkívül kísérő tünet lehet a hőemelkedés, láz, fáradtság és rossz közérzet is.

Az ízületi gyulladás hátterében számos ok állhat, például porckopás, túlterhelés, steril gyulladás, fertőzés, hirtelen megerőltetés, illetve különféle betegségek is. Habár számos oka lehet az ízületi gyulladásnak, az közös vonás, hogy jellemzően duzzadás, merevség, a mozgás behatároltsága, fájdalom és az ízületi funkciók csökkenése jelentkezik. A fájdalom enyhítésére tökéletesen alkalmas a természetes összetevőket tartalmazó Dolixir. A készítmény biztonságosan és hatékonyan alkalmazható. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a vadgesztenye, eukaliptusz, hegyi árnika, kámfor, mentol, levendula, MSM és eukaliptusz. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon tudhat meg!