Mit nem szabad leengedni a lefolyón?

Lehet hogy éppen vacsorát főzött, és a maradékot a konyhai mosogatóba dobta, vagy éppen könyvespolcot festett és a kefét a fürdőszobai mosogatóban öblítette le, sőt az is lehet hogy a macska almát lehúzta a WC-n. Mindannyian sokszor csináltunk már ilyesmit jellemzően anélkül, hogy igazán átgondoltuk volna. De, tudta, hogy ezek az apróságok okozzák a lefolyóban a legnagyobb dugulást? Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Tájékozódjon itt és minden részletet megtudhat arról, hogy mit nem szabad semmiképp leengedni a lefolyón, mert nem is gondolná milyen sok dolog okozhat dugulást. A legtöbb ember azt feltételezi, hogy a kávézacc elég kicsi ahhoz, hogy ne maradjon meg a csövekben, de ez nem így van. A legtöbb vízvezeték-szerelő azt fogja mondani, hogy a kávézacc a konyhai dugulások egyik legvalószínűbb forrása. Maguk a tojáshéjak ártalmatlannak tűnhetnek, de amikor leengedjük őket a lefolyóba, a szemétlerakók apró darabokká csiszolják őket, majd elakadnak a zsírban más olajos anyagokban, hogy sűrű rendetlenséget hozzanak létre, ami könnyen eldugaszolja a csöveket. Jobb, ha a tojás héjait kidobja a szemeteskosárba. A zsírok és olajok kombinálva lehetnek a lefolyók rémálmai.

Kötőanyagként szolgálnak mindenféle anyaghoz, például a már említett tojáshéjhoz, és vastag, ragadós gömböket hoznak létre, amelyek bevonhatják a csöveket mindaddig, amíg semmi nem jut át ​​rajtuk.Tehát, amikor a szalonna zsírt, a húszsírt és más ilyen anyagokra kerül a sor, a legjobb az, ha egy üvegbe vagy dobozba helyezzük őket, hogy lehűlhessenek, majd helyezze őket a szemétbe. Amennyiben még ennél is több részletet tudna meg és esetleg megtekintené elérhetőségeinket nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és minden információt megtalál majd szolgáltatásaink listájával együtt.

Vélemény, hozzászólás?