Munkavédelem a hatósági ellenőrzésen való megfelelésért

Akinek volt már része hatóság ellenőrzésben, annak nem kell magyarázni, hogy ha valamit nem találnak rendben, az akár többszázezres, sőt milliós büntetést is jelenthet. Azonban van szakszerű megoldás, hogy ne kelljen gyomorgörccsel várnia az ellenőröket.

Munkavédelem alatt a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó biztonsági, valamint egészségügyi követelmények összességét értjük. Ezeket törvények, rendeletek, szervezeti intézkedések és intézményi előírások is támogatják. A munkavédelmet érintő jogszabályok és szabályok több tucat körülményesen megfogalmazott törvényt és szabályzatot tartalmaznak, melyek értelmezése sem egyszerű, így, ha egyedül akarja átültetni a valóságba, az nem csak rengeteg időt vesz el, de sok bosszúsággal is számolhat. Ráadásul, ha sikerül abban az esetben sem lehet benne biztos, hogy mindent jól értett és megfelel az ellenőrzésnek. Szerencsére ma már vannak olyanok, akik leveszik a válláról a terhet és segítenek, hogy egy ellenőrzés során mindent a legnagyobb rendben találjanak.

A tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldalon a nap 24 órájában hívható elérhetőséget találhat, arra az esetre is, ha vészhelyzet van és minél előbb szüksége van a segítségre. A weboldalon továbbá megtekintheti a referenciák hosszú listáját, azokat a cégeket, akiknek már biztonságban vannak, ha jön egy ellenőrzés. Nem kell amiatt aggódnia, hogy mi van akkor, ha jön az ellenőrzés és valamit nem találnak rendben, ugyanis a tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldal csapata 200 százalékos garanciát vállal. Ez azt jelenti, ha az ellenőrzés során valamit nem találnak rendben és büntetést kap, akkor a büntetés teljes összegét kifizetik, ezenkívül a náluk elköltött összes pénzét visszakapja.

Vélemény, hozzászólás?