Opel Astra féktárcsa vásárlása online!

Az új, gazdaságosabb motorokkal, kifinomult megjelenéssel, továbbfejlesztett technológiával és kibővített felszereltséggel az Opel Astra új kiadása 2007 februárjától kapható a márkakereskedésekben. A modellfrissítés előnyeiből az egész Astra család részesül, az ötajtós, ill. kombi változatai a sportos háromajtós GTC és a dinamikus, elegáns TwinTop kabriókupé is. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

Opel Astra féktárcsa jó áron vár minden kedves érdeklődőre az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha féktárcsát keres opel astrájához, hiszen itt megtalálhatja a teljes készletet.  Két további 1,6 literes benzinmotorral és két 1,7 CDTI közös nyomócsöves turbódízellel (2007 tavaszától kapható) az Astra motorválasztéka további rendkívül hatékony meghajtást kínál. Az új 1,6 ECOTEC 85 kW/115 LE teljesítménnyel még jobb menetteljesítményt kínál az extra 10 LE-nek és 5 Nm nyomatéknak köszönhetően, mint a belépő szintű 1,6 literes TWINPORT (77 kW/105 LE). Ezzel az új motorral az Astra GTC 11,6 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/h-ra, végsebessége pedig 193 km/óra.

Az új tömegre optimalizált egység bütykös fázisú technológiával rendelkezik, amely egy lapátos hidraulikus állító segítségével a két vezérműtengelyt a menethelyzetnek megfelelően változtatja. Ez minden üzemállapotban dinamikusan állítja be a folyamatosan változó szelep-időzítést a szívó- és kimeneti oldalon, tovább csökkentve a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Amennyiben opel astrahoz keres prémium minőségű féktárcsát, nincs más hátra mint felkeresni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t és itt a szeme elé tárul majd a teljes kínálat a rendelés részleteivel és az árakkal együtt. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel.