Örökrózsa, a szerelem kifejezésére

A hölgyek talán egyetértenek velem abban, hogy kevés annál csodásabb dolog van, mint virágot kapni a férfitől. Ha pedig már virág és szerelem, akkor mi más fejezhetné ki jobban a férfi érzelmeit, mint egy gyönyörű vörös rózsa, különösen abban az esetben, ha sokáig lehet benne gyönyörködni.

Örökrózsa – Ha pontosan tudjuk, hogy a nők szeretnek virágot kapni a férfiaktól, akkor vajon miért nem akarja az erősebbik nem virágokkal meglepni szerelmét? Csak, hogy az urakat is megvédjük, tegyük hozzá, hogy egy rózsacsokor egyáltalán nem olcsó mulatság, még az egyszerűbbekért is több ezer forintot kell fizetni. Egy szóval nem olcsó mulatság rózsacsokorral elkápráztatni szívünk hölgyét. Másrészt szó szerint hervasztó látvány, ahogy a virág napról-napra jobban elhervad, ráadásul a kezdeti kellemes illatból is orrfacsaró bűz lesz. Nem csoda, hogy sok férfi sajnálja kidobni rá a pénzt. Szerencsére van rá lehetőség, hogy gyönyörű, ugyanakkor időtálló ajándékkal lepje meg kedvesét!

Mégpedig az örök rózsa által, ami egy különleges tartósítási eljárásnak köszönhetően akár három-öt éven keresztül is pompázik, anélkül, hogy bármiféle gondoskodásra, például locsolásra lenne szüksége. Az örök rózsa egy üveg bura alatt helyezkedik el, tehát igazán különleges látványt nyújt. A bura ugyanakkor nem csak egy védelem a rózsa számára, hanem esztétika szempontjából sem utolsó. Ugyanis felruházza azt egyfajta misztikussággal, egy kis varázzsal. Nem csak búra alatt, hanem akár kis plexiüvegben vagy üveg szívben is átnyújthatja az illatos örök rózsát. Az örök rózsát nem csak a szíve hölgyének tudja átnyújtani, hanem akár női ismerőseinek, családtagjainak is. Bővebb információkat a leterniterose.com weboldalon találhat!

Vélemény, hozzászólás?