Patkány ellen a legjobb megoldások!

A patkányok a betegséget okozó organizmusok széles skáláját hordozzák, ideértve számos baktériumfajtát, vírusokat, protozoákat és helmintákat (férgeket). Ha tehát patkányt észlelt otthonában itt az idő megszabadulni  tőlük még mielőtt ön is megbetegszik.

Patkány ellen a legjobb megoldás talán a kültéri ultrahangos kisállat riasztó, amit most igen jó áron rendelhet meg az elriasztok.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, ha patkányok vannak otthonában és végleg megszabadulna tőlük, keressen fel minket. A patkányok hajlamosak megrágni az elektromos vezetékeket, ám nevetségesen éles fogaikkal téglákat és ólomcsöveket is átrághatnak. Miért csinálják ezt? A patkányok első fogai évente 4,5–5,5 hüvelyket nőhetnek, tehát a patkányok azért rágnak, hogy a fogaikat ellenőrzés alatt tartsák. A patkányok szeretnek időt tölteni a ház tetőtérében, mert a meleg levegő megemelkedik, így a tetőtér hangulatos környezetet teremt számukra. Ha egy patkány megrágja az elektromos kábeleket a fagerendák közelében, tüzet okozhat, és a ház leéghet. A patkányokról azt is tudni kell, hogy átrágnak a készülékek kábelein és vezetékein, szintén tüzet okozva. Végül pedig, a patkányok a gázcsöveken keresztül is átrághatják magukat.

A kültéri ultrahangos patkányriasztó készülék 9 voltos elemmel működik, amelyek nem szerepelnek a gyári csomagban, de tőlünk beszerezheti az elemeket. A csomagban található kiegészítőknek köszönhetően az ultrahangos készüléket be lehet helyezni a földbe vagy akár a falra is fel lehet szerelni, ahogyan az a képeken látható. A mozgásérzékelőt beszerelték a készülékbe, tehát ha az érzékelőt nem aktiváljuk, a riasztó nem fog feleslegesen működni. Így akkumulátorral történő használat esetén az eszköz hosszabb ideig működőképes marad. A készülék LED-je jelzi, hogy az eszköz készen áll-e a használatra. További infók az elriasztok.hu-n.