Profi közlekedési tükör megfizethető áron

A konvex tükrök kínálatunkban beltéri, valamint kültéri és utakon használható tükrök is megtalálhatók. A domború tükröket úgy tervezték, hogy csökkentsék a „holtfoltok” hatását, hogy az autósok maximális rálátást biztosítsanak a forgalomra, különösen sok különböző sarokkonfigurációban.

Közlekedési tükör olcsón rendelhető a sunikft.hu weboldalra látogatva, tehát ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és rendelje meg tükreinket még ma. A domború tükrök segítenek megelőzni az ütközéseket ott, ahol veszélyes sarkok vannak, és nagy mennyiségű négyzetméteren biztosítanak megfigyelési nézetet egy rögzített megfigyelési pontról. Ez a domború tükör sorozat alkalmas külső vagy belső használatra, falra vagy oszlopra szerelhető. A konvex tükröket úgy gyártják, hogy ellenálljanak az erős ütéseknek, és gyakorlatilag törésállóak. A nagy ütésálló anyag biztosítja a tartósságot, és alkalmas a vandalizmusnak kitett területeken. A közlekedési tükör jobban visszaver, mint az üveg, és nem befolyásolja az ultraibolya fény. Használható belső és külső alkalmazásokhoz. Ezeket a könnyű, domború közlekedési tükröket úgy tervezték, hogy elősegítsék a közúti biztonságot, és segítsenek kiküszöbölni a holttereket a kanyarokban, a rejtett be- és kijáratoknál, parkolókban és csomópontokban a maximális láthatóság biztosítása érdekében. Törhetetlen polimerből készült tükör piros/fehér műanyag burkolattal is rendelhető.

A tükrök egyedi, törhetetlen tükörlappal készülnek, és mivel domborúak, széles látószöget kínálnak, így a baleseti holttérben kiszélesítik a kilátást. Válasszon a méretek széles skálájából, körkörös vagy téglalap alakú, piros/fehér szegélyekkel vagy anélkül, hogy hangsúlyozzák a vak kijáratok vagy felhajtók veszélyét. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel még ma a sunikft.hu-t.