Reiki tanfolyam Debrecen – Nyíregyháza városban: egy japán technika, ami harmóniába hoz

Felmerült már benned a kérdés, hogy tennél valamit önmagadért vagy van olyan az ismerősi körödben akinek segíteni szeretnél? Akkor lehet épp egy reiki tanfolyam elvégzésére van szükséged Debrecen / Nyíregyháza helyszínen. De mielőtt ismeretlenül jelentkeznél és belevágnál a módszerbe ismerd meg, mi is az, amit elsajátíthatsz.

A Jikiden Reiki egy japán eredetű kézrátételes energetikai szelíd gyógymód és egyben egy önfejlesztő spirituális módszer is, melynek célja az egyén egészségének fenntartása, visszaállítása és a belső harmónia megteremtése.

Ehhez a módszer gyakorlásában olyan eszközök állnak rendelkezésre mint:

  • meditáció és energia gyakorlatok
  • önkezelés
  • mások kezelés
  • spirituális alapelvek a mindennapokra

A jikidenreiki.hu oldal megtekintve igen részletes tájékoztatást kaphatsz az egész rendszerről, mely lefedi nagyon sok témát. Ráadásul e japán rendszer szépsége épp az, hogy a reiki tanfolyam Debrecen / Nyíregyháza helyszínen épp úgy tanítják mint Japánban, Németországban vagy az Egyesült Államokban.

Chiyoko Yamaguchi, a Jikiden stílus megalapítója több mint 60 éven át gyakorolta és tanította azt a rendszert, melyet az alapító (Mikao Usui) egyik közvetlen tanítványától Chujiro Hayashitól sajátított el mindössze 17 évesen. Ez az autentikus japán tradíció ma is él és elsajátítható tanfolyami kereteken belül.

Bár a módszer japán és hagyományos képzés, mentes dogmáktól, ugyanakkor egységes tananyag és követelmény rendszer jellemzi világszerte.

A reiki sokszor fordítják Univerzális Energiának. És valóban ez az energia áramoltatását teszi lehetővé igen magas szinten, mely támogatja a test gyógyulását, harmóniát és egyensúlyt visz az érzelmekbe és az emberi kapcsolatokba, aki gyakorolja ezt a japán módszert.

A reiki tanfolyam lefedi nemcsak az elméletet, hanem számos gyakorlási lehetőséggel magabiztos kompetenciát is biztosít a kurzus végére, melyet magabiztosan képes leszel használni otthon is. Önmagad vagy mások kezelés nem fog problémát okozni, valamint megtanulod hogyan fejleszd az energia érzékelést, miként üresítsd ki az elméd a meditáció segítségével. Ez azért is fontos, hiszen a testi egészség sokszor a lelki egészségben gyökerezik. Zavaros gondolatok és hullámzó érzelmek viharában igen nehéz teljes és boldog életet élni.

A reiki abban nyújt segítséget, hogy fejleszd a tudatosságod, növeld az egészséged szintjét. Ha kedvet kaptál a módszer megtanulásához, Debrecen vagy Nyíregyháza helyszínen indul reiki tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban. A képzés 2 teljes napot vesz igénybe, mely kis csoportban, oldott hangulatban történik és természetesen van lehetőség egyéni kérdések megválaszolására is!

Sok szeretettel várlak! Érdeklődés és jelentkezés a jikidenreiki.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?