Rektoszkópia vagy végbéltükrözés vizsgálat a legjobb helyen!

A rektoszkópia, más néven végbéltükrözés speciális műszerrel a vastagbél alsó szakaszának átnézését, vizsgálatát jelenti. A vizsgálat célja, hogy kiszűrjék a daganatokat, polipokat, bélgyulladást, fekélyeket és szűkületeket. Tudjon meg többet a rektoszkópia és végbéltükrözésről a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra kattintva!

A rektoszkópia, végbéltükrözés vizsgálat során el tudják távolítani akár a polipokat is. A diagnosztikus rektoszkópia általában csupán 1-2 percig tart, és előzőleg nem igényel sem beöntést sem otthoni hashajtást. A vizsgálat egyáltalán nem fájdalmas, viszont elég kényelmetlen. A tisztálkodás és a székürítés a vizsgálat előtt erősen ajánlott, ez általában elegendő szokott lenni, csak nagyon ritkán kell pezsgőkúpos székleteltávolítás, vagy gyógyszeres beöntés. A bél, rákos megbetegedése lassan alakul ki, de az ember élete során bármikor kialakulhat. Épp ezért ha 2 éven át ismétlődnek, az orvos valószínűleg megismétli a rektoszkópiát, mert 2 évnél régebbi vizsgálati leletet, nem fogadnak el.

A rektoszkópia vizsgálatra Dr. Egri Gábor várja önt a Belvárosi Orvosi Centrumban, ahol a páciensek számára 1 órán át teljesen ingyenes a parkolás, az autók pedig maximális biztonságban vannak. További információk megtekintéséért, vagy időpontfoglalásért érdemes fellátogatni weboldalunkat, a belvarosiorvosicentrum.hu-t. Amennyiben kérdései lennének a vizsgálattal kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@boc.hu e-mail címen, vagy a +36 30 870-74-27 telefonszámot tárcsázva. Ha saját szemével szeretné megtekinteni klinikánkat, látogasson el a 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lépcsőház 2. emeletére. Válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot és bízza magát bátran tapasztalt és megbízható orvosok kezére!

Vélemény, hozzászólás?