Rendeljen Acryl gel termékeket online!

Az akril gél UV-sugárzással 120 másodperc alatt, LED-del 60 másodperc alatt térhálósodik. A fényre keményedő eszköz alatt az akrilgél stabilabbá válik, mint az UV-zselék, de rugalmasabb, mint a hagyományos akril, és a szokásos módon formázható.

Acryl gel olcsón mindenki számára elérhető a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és győződjön meg a saját szemével az acryl gel magas minőségéről. A rendszeres manikűr pénzkidobásnak tűnik; elvégre nem sok idő telik el, míg a körmei újra letöredeznek és beszakadnak.  Az akril- és zselés körmök vonzóak, de lehet, hogy mégsem azok, amikor felrepednek.  Mind a gélek, mind az akrilok műanyagból készülnek, de vannak különbségek. A gélek előkevert polimerből és monomer gélből készülnek. Ez fényes megjelenést kölcsönöz nekik, ami természetesebbé teszi őket, mint az akril körmök. Közvetlenül a körömágyra vagy a köröm hegyére helyezik őket, és rugalmasabbak, mint az akrilok.

Az akril körmök vastagabbak, mint a zselés körmök. Az akril alkalmazása során egy folyékony monomert kevernek össze porpolimerrel, hogy közvetlenül a körömre vigyék fel. Kérésére szakembere először egy hosszabbító hegyet alkalmazhat. Ezeket a körmöket általában levegőn szárítja, bár a lakkszárításhoz UV- vagy LED-fényre van szükség, mint a zselé esetében. Ezeket úgy is eltávolítjuk, hogy körülbelül 30 percig acetonban áztatjuk. A legtöbb technikus keményfém fúróval ellátott körömfúrót használ a hegy és az akrilbevonat lereszeléséhez, bár kézi reszelő is használható. Végül, mind a gélek, mind az akrilok jelentős idő- és pénzbefektetést igényelnek. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be a marilynails.hu-ra, ahol megtekintheti elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel a rendelésről vagy a termékekről.