Rockwool kőzetgyapottal egyszerű a logisztika

A megfelelő páratartalom, a meleg, a csend mind létfontosságúak egy ház megépítésekor. Ezeket pedig a jó szigetelés képes biztosítani. Azonban ahhoz, hogy minőségi szigetelés készüljön, első osztályú anyagokat kell hozzá használni!

A Rockwool szigetelés gyártója mögött már több, mint 80 éves tapasztalat van a kőzetgyapot szigetelések terén. Magyarországon is több, mint két évtizede vannak jelen, s a cég minden munkaereje azért dolgozik, hogy az előírásoknak és szigorú szabályoknak megfelelve a legjobb minőségű, modern szigetelőanyagot hozzák létre a vásárlók számára. A Rockwool kőzetgyapot olyan ismert épületek számára biztosította a tökéletes szigetelést, mint a budapesti Groupama Aréna, a debreceni Párizsi Udvar, vagy a győri Audi gyár.

A Rockwool szigetelőanyagok között válogatva különböző méreteket találni, valamint felhasználási helyüket tekintve is eltérhetnek a típusok. Kapható válaszfal, födém, homlokzati, padló és padlás szigetelésére alkalmas anyag is. A Rockwool kőzetgyapot használatát a táblás kiszerelése teszi nagyon egyszerűvé. Nem csupán azért, mert kevés felesleggel lehet vele dolgozni, hanem mert nagyon jól lehet szállítani. Az egymásra helyezett táblákat fóliával körbetekerve varázsolják egy masszív téglatestté, mely sokkal könnyebben helyezhető el egy rakodótérben, mintha tekercsben lenne. A hoszigetelesjoaron.hu weboldalon a fentebb említett típusok 2, 3, 4, 5, 10, 15 és 20 cm-es táblákban vásárolhatók meg az ország bármely területéről. Az árucikkek termékleírásában megtalálható milyen területen szokás alkalmazni, és hogy hogyan kell rögzíteni. Emellett különböző műszaki adatok és hasznos információk is olvashatók. Keressék bizalommal az ügyintézőket, hogy házuk a legbiztonságosabb anyaggal legyen felszerelve!