Security Essen 2018 Exhibitors kiállítás

Ha ön is el szeretne látogatni a Security Essen kiállításra, akkor itt a helye nálunk a tell.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat majd. Weboldalunkon a legújabb termékeket is megtalálhatja, ezért nem fogja megbánni ha ellátogat weboldalunkra.

Security Essen 2018 Exhibitors kiállítás elérhető igen kedvezményes áron, tehát ha önt is érdekelné Európa egyik legnagyobb kiállítása, akkor itt a helye a tell.hu weboldalon és itt mindent megtudhat majd a kiállításról. Két rendkívül sikeres esemény után (IFSEC, Securika Moszkva) a TELL Software idén a Security Essen-en fogja magát képviseltetni. A kiállítás az egyik legnagyobb Európában, ahol büszkén bemutatjuk majd Önnek a standunkat, valamint sokféle tevékenységgel, a legújabb termékismertetőkkel, valamint videókkal is várjuk majd az érdeklődőket. A TELL-nél arra törekszünk, hogy partnereinknek a legmodernebb termékeket, új iparági eszközöket, IP / 3G alapú távfelügyeleti rendszereket és GPS-alapú járműkövető rendszereket biztosítsunk méghozzá jó áron. A kiállítást szeptember 25-től egészen 27-ig megtekintheti majd.

Amennyiben érdeklődni szeretne a kiállításról, a termékekről vagy az árakról, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a tell.hu-t és itt megtalálhatja majd a kiállítás teljes leírását, valamint bővebben olvashat a termékekről is. Ha bármi kérdés merülne fel a kiállítással és a kiállítás árakkal kapcsolatban, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 52 530 130 telefonszámon vagy küldhet e-mailt a melinda.didek@tell.hu e-mail címre és itt minden kedves érdeklődő kérdése megválaszolásra kerül majd. Weboldalunkra akár regisztrálhat is néhány adat megadásával, így sokkal közelebb kerülhet majd a Security Essen-hez.

Vélemény, hozzászólás?