Sportsérülések esetén is bátran használja a Dolixirt!

A sportsérülések rendkívül kellemetlenek tudnak lenni, ráadásul bármikor bekövetkezhetnek. A probléma lehet akut, tehát hirtelen fellépő vagy hosszú idő alatt kialakuló, vagyis krónikus. A rendszeres testmozgás fontos része az életnek, azonban fájdalom esetén nem szabad tovább erőlködni, mindenképp pihenni kell és enyhíteni a fájdalmat.

Fájdalomcsillapító spray hatékony megoldást jelent a sportsérülések esetén is. Akár hobbi, akár versenysportolóként veszünk részt az edzéseken, sérülés bármikor bekövetkezhet. Különösen igaz ez abban az esetben, ha elmismásoljuk a bemelegítést és nem végezzük helyesen a gyakorlatokat. Emellett a hosszú kihagyás utáni megerőltetés, a nyújtás kihagyása, a nem megfelelő cipő viselése, a mozgás irányának vagy intenzitásának hirtelen, gyakori megváltoztatása is vezethet sportsérüléshez. Ha baj van, az nem marad rejtve előttünk sokáig, ugyanis olyan tüneteket tapasztalhatunk, mint a már említett fájdalom, a láb- és deréktájékon tapasztalható derékfájás csökkenése, merevség, dagadás, horzsolás, a mozgástartomány beszűkülése.

A bemelegítést semmiképp sem szabad elfelejteni, valamint a nyújtás is rendkívül fontos. A megfelelő cipő és védőfelszerelés is rendkívül fontos. A fokozatosságot is érdemes szem előtt tartani, illetve a helyes technikát. A fájdalom ellen pedig a Dolixirt érdemes bevetni, mely hatékony, természetes összetevőinek köszönhetően rövid időn belül enyhülést hoz. A készítményt egyenesen a probléma forrásán lehet alkalmazni, köszönhetően a spray kialakításának. A termék nem tartalmaz alkoholt, tartósítószert és szintetikus illatanyagot. Akár a teljes család használhatja egyidőben. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a termék kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a dolixir.hu weboldalra!