Szabadulószoba online barátaiddal, családoddal

A szabadulószoba nagyszerű program baráti társaságok, családok számára. A koronavírus azonban a szabadulószobákat is bezárta, így kénytelenek vagyunk áttérni az online egyszemélyes játékra. Kivéve, persze, ha az online szabadulószobát választod.

Szabadulószoba online, tény, hogy nem olyan mintha, valóban ott lennétek a barátaiddal, azonban a jelenlegi helyzetben eleve nem volna túl felelősségteljes, ha személyesen próbálnátok meg kiszabadulni a szabadulószobából. Viszont ez nem azt jelenti, hogy teljesen búcsút kellene inteni a szabadulószobás élményeknek, ugyanis van lehetőség barátaiddal együtt szabadulni. Na, de ha nem lépsz ki a lakásból, ahogy barátaid sem, akkor mégis hogyan? Az online szabadulószoba lényege, hogy személyesen nem vagytok jelen a szabadulószobában, hanem a játékmester van ott helyettetek, aki a szemeteknek és a fületeknek felel meg. Egy webkamera segítségével ugyanis pontosan azt látjátok, mint ő. A játékmester követi az instrukciókat, amiket ti adtok. A csapat tagjainak online kell csatlakozni a játékhoz.

Remote Escape Room

Ahhoz, hogy a szabadulószobában online játszhassatok, le kell foglalnotok a szabadulószobát. Az online szabadulószobában korlátok nélkül tudtok játszani, az sem jelent problémát, hogy nem vagytok ott személyesen a szabadulószobában. Ha ti nem tudtok ott lenni a szabadulószobában, akkor a szabadulószoba megy el hozzátok, így kényelmesen, otthonról tudjátok átélni az élményt. A vírus helyzet miatt nem kell lemondanotok a szabadulószoba adta élményekről, ráadásul mindezt barátaiddal vagy családtagjaiddal tudod átélni. Bővebb információkért és a szabadulószoba lefoglalásához látogass el az exittheroom.hu weboldalra!