Széles Castrol Magnatec kínálat!

A Castrol Magnatec motorolaj tökéletes védelmet biztosít motorunknak, mert ez a fajta kenőolaj akkor is hozzátapad a motor kritikusabb részeihez, amikor más olajok már rég leváltak onnan. Ez egy olyan extra védelmet hoz létre, amely még akkor is védi a motort, amikor az már bemelegedett, és még azután is magas szintű védelmet biztosít. A Kovács Autóalkatrésznél kedvező áron kaphatóak a Castrol Magnatec olajok.

A széles Castrol Magnatec kínálat által többféle motorolaj is elérhető, méghozzá pénztárcakímélő áron. A Castrol Magnatec legnagyobb előnye az, hogy mivel erősen tapadnak a motorhoz, éppen akkor nyújt neki magas fokú védelmet, amikor a motornak a legnagyobb szüksége van rá. Kutatások kimutatták, hogy a motorok általában akkor kopnak el a legjobban, amikor elindulnak és bemelegednek, a Castrol olajok viszont már az indításkor megvédik a motort a kopástól és egyéb meghibásodástól. Az autó motorja így sokkal hosszabb távon működhet, és friss maradhat, míg más olajok egyáltalán nem ilyen jótékony hatásúak, mint a Castrol Magnatec. Azzal, hogy minden körülmények között tapad a motorhoz, hidegben és melegben egyformán megállja a helyét.

Az sem zavarja, ha nem a megszokott sofőr vezeti az autót, hanem valaki olyan, akinek extrém vezetési stílusa van. Ilyen körülmények között sem veszít minőségéből a Castrol Magnatec olaj, és a nagyobb megterhelés sem teszi majd tönkre a motort ennek következtében. Castrol Magnatec olajaink, és további termékeink megtekintéséért látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol további információkat is megtudhat készletünkről. Amennyiben kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?