Széles paplan választék elérhető online!

Nincs is jobb esténként egy hosszú munkanap után betakarózni egy kényelmes paplannal. Nálunk, az Otthonkomfortnál az ön kényelmes és elégedettsége a lényeg, így csakis minőségi paplanokat vásárolhat webáruházunkban. Itt minden kedves vásárló kedvéért válogathat a toll és pehely, szatén, gyapjú valamint pamut paplanok közül, amelyek kiemelkedő minőségű anyagokból készültek így 100%-ban biztosítják a kényelmet.

Széles paplan választék elérhető tehát az otthonkomfort.hu weboldalon, ráadásul 14 napig pénz-visszatérítési garanciát is vállalunk abban az esetben, ha ön nem elégedett egy termékkel. A levendula nyári paplan egy kiváló darab, amely 100% pamut töltetű, kockás steppelésű, valamint fedőanyaga szintén 100% pamut. A paplan levendula kivonattal készült, tehát hordozza annak pozitív tulajdonságait, például fejfájás csillapító hatása van. Gyakran alkalmazzák olyanok, akik migréntől vagy álmatlanságtól szenvednek. Ezt a paplant mosógépben 30 fokon szabad mosni. A kamilla pamut paplan szintén jó minőségű, hiszen ez is 100% pamutból készült.

A termék rendelkezik kamilla kivonattal, tehát relaxáló és nyugtató hatása is van. Különösen azoknak ajánljuk, akik a hálószobában is előnyben részesítik a természetes anyagokat. Válassza ezt a paplant, ha nyugodt alvást és friss ébredést szeretne! Ez a paplan is kockás steppelésű és mosógépben 30 fokon mosható. Amennyiben többet szeretne megtudni paplanjainkról, vagy megnézné a teljes kínálatot, látogassa fel bátran weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, csak küldjön e-mailt az info@otthonkomfort.hu e-mail címre, vagy tárcsázhatja a +36 70 342 8886 telefonszámot és barátságos csapatunk boldogan áll majd minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?